Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

Der er ikke noget som en god varm kop kaffe eller te, i kolde omgivelser. Det giver dig både en dejlig varm følelse, men det er også noget som gør dit humør bedre og det er blot nogle af grundene til, hvorfor kaffe eller te er at finde i de fleste danske hjem. Det er dog ikke os alle sammen, der kan nå eller overkomme at drikke en hel kande, og det er her termokanden har din rette plads. hvis du endnu ikke, har fundet den rette termokande, så kan du med fordel se de 8 bedste her i artiklen.

Det kan ofte godt gå hen og blive en svær opgave, at finde de gode termokander som både kan holde kaffen varm længe, men som hellere ikke koster en bondegård. Det er der flere grunde til, en af dem er at der er så mange forskellige modeller af termokander. Og af netop den grund, har vi lavet denne artikel. Så du nemt kan få et overblik over de 8 bedste termokander på nettet.

Vi har lavet en liste med de 8 bedste termokander herunder, hvor du både kan læse om termokanden, men også finde ud af hvor du kan købe den til den bedste pris.

Gode råd til rengøring af termokande

Hvis du har haft en termokande før, så ved du nok også godt at det godt kan være en udfordring at rengøre den ordenligt. Derfor kommer vi herunder, med nogle råd til hvordan du kan rengøre din termokande mest effektivt.

  1. Ydersiden er den nemme del at rengøre, det kan du blot gøre med en klud eller eventuelt lidt opvaske middel. 
  2. For at gøre indersiden ren, er straks en anden opgave. Her anbefaler vi du bruger 2 skefulde spiseskeer salt og derefter fylder den til renden med kogende vand og lader det sidde. Efter 15-20 minutter vil du kunne se en markant renere termokande, men du kan med fordel lade den stå natten over, hvorefter den vil være så god som ny!

Det er vigtigt du husker at rengøre din termokande, da der godt kan danne sig bakterier i den og du har derfor risiko for at blive syg.

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN TERMOKANDE:

  • Isoleringsevne: Det vigtigste du skal holde øje med, når du ska lkøbe en ny termokande er, at den kan holde din kaffe eller te varm længe. Det vil altså sige den skal være isoleret på den rigtige måde, for at være mest effektiv.
  • Kvalitet og holdbarhed: En anden meget vigtigt ting at holde øje med, er hvilke materiale den er bygget af. En termokande har ofte et hårdt liv, og den kan sagtens blive tabt eller glemt. Derfor anbefaler vi også at du køber en termokande i stål.
  • Kapacitet: Kapaciteten er en vigtig faktor at fastlægge, før du begynder at vælge termokande. Er i f.eks. kun én eller to personer i husholdningen, så er det måske dumt at købe en alt for stor termokande, der aldrig bliver fyldt helt op alligevel. Langt de fleste kan klare sig med en termokande, der har en kapacitet på 1 liter, men du kan også vælge kapaciteter på henholdsvis 0,5 og 1,5 liter i stedet.

DE 8 BEDSTE TERMOKANDER I TEST:

Alfi SKYLINE 1L

Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer. AromaSafe-princippet bevarer kaffens runde smag. Unikt og praktisk hældesystem. Kan betjenes med én hånd. Ergonomisk, forkromet metalhåndtag. Fri for BPA. Designet af PEARL CREATIVE.

Detaljer

Producent: alfi
Varenummer: 3005578
Model: 17486
Ean: 4002458515651

termokande

alfi Sphere jug frost grey 0.94 liter

Termokande, 0,94 l, dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas, praktisk skruelåg, holder væske varmt i 12 timer, holder væske koldt i 24 timer, frost grå
Den klassiske kuglekande er designet af Ole Palsby i 1985, der navngav den Modern Classic No. 1. Kuglekanden er verdens mest solgte termokandedesign, og den har vundet adskillige priser og er udstillet på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. I dag fremstår den runde klassiker ligeså elegant, tidssvarende og æstetisk fængslende, som da den kom frem for mere end 30 år siden.

Detaljer

Producent: alfi
Varenummer: 2861916
Model: 0115 996 094
Ean: 4002458490071

termokander

Tefal Senator 1.0 L 

Termisk flaske, 1 L, rustfrit stål
Ligegyldigt hvor du tager hen, kan du holde din drik varm eller kold i denne brudsikre vakuumflaske. Med senator vakuumflasken kan du rejse hvorhen du vil, din drik vil blive holdt varm eller kold.

ProduktbeskrivelseTefal Senator – termisk flaske – rustfrit stål – 1 L
ProdukttypeTermisk flaske – 18/10 rustfrit stål
Kapacitet1 L
Klar til varme drikke / madJa
FarveRustfrit stål
termokande

Alfi Termokande Skyline 1 liter

Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer. AromaSafe-princippet bevarer kaffens runde smag. Unikt og praktisk hældesystem. Kan betjenes med én hånd. Ergonomisk, forkromet metalhåndtag. Fri for BPA. Designet af PEARL CREATIVE.

Detaljer

Producent: alfi
Varenummer: 3005573
Model: 17481
Ean: 4002458489532

termokande

alfi Thermos Eco 1 liter

Alfi Eco kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i plast i høj kvalitet. Til kaffe og te. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Unikt og praktisk hældesystem. Kan betjenes med én hånd. Holder væske varmt i 12 timer og koldt i 24 timer. Designet af Martin Hauenstein.

Detaljer

Producent: alfi
Varenummer: 3112321
Model: 16835
Ean: 4002458490385

termokander

Stelton termokande

Stelton kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i plast i høj kvalitet. Til kaffe og te. Dobbeltvægget stelton i isolerende og hærdet vakuum-glas. Unikt og praktisk hældesystem. Kan betjenes med én hånd. Holder væske varmt i 12 timer og koldt i 24 timer.

ProduktbeskrivelseStelton danish modern 2.0 Emma – termisk flaske – sort – Størrelse 13 cm – Højde 24.5 cm – 1.2 L
ProdukttypeTermisk flaske – plastik polypropylen, bøgetræ, lakeret rustfrit stål
PakkeindholdTermisk flaske, smart-filter
Kapacitet1.2 L
Størrelse13 cm
Højde24.5 cm
Klar til varme drikke / madJa
FarveSort
Dimensioner (B x D x H)24.5 cm
termokande

alfi Hotello jug 1.5 l

Termokande, 1,5 liter, dobbeltvægget indsats af rustfrit stål og vakuum-glas, der er yderst robust og holdbar, holder varmt i 12 timer, holder koldt i 24 timer, ergonomisk metalhåndtag, Unikt og praktisk hældesystem, rustfrit stål i høj kvalitet
Hotello er en elegant termokande, der er yderst robust og designet til at klare de høje krav til robusthed og hygiejne på hoteller og i restauranter. En fuldstændig hygiejnisk termokande uden hjørner, kanter eller fordybninger, hvor snavs kan gemme sig. Termokanden har ingen dele i plastik eller silikone og tåler derfor termisk desinfektion.

Produktbeskrivelsealfi Hotello – termisk flaske – Størrelse 15 x 13 cm – Højde 26 cm – 1.5 L
ProdukttypeTermisk flaske – krombeklædt metal, poleret rustfrit stål
Kapacitet1.5 L
Størrelse15 x 13 cm
Højde26 cm
Klar til varme drikke / madJa
Dimensioner (B x D x H)15 cm x 13 cm x 26 cmtermokande

Tefal Campo jug – 1.0 L 

CAMPO vakuumkande er elegant og af høj kvalitet til daglig brug. Den er lavet af rustfrit stål med glasindsats. Du behøver ikke længere at tænke på udslip og lækage – denne vakuumkande er 100% drypsikker. Kanden er nem at betjene med den ene hånd takket være den praktiske QUICK-TIP-funktion. Overlegen isolationsfunktion holder drikken varm i op til 12 timer eller kold i op til 24 timer.

Generelt

ProdukttypeTermisk flaske
Kapacitet1 L
Klar til varme drikke / madJa
Hold køligOp til 24 timer
IsoleretJa
Hold varmOp til 12 timer
Spildresistent lågJa
HåndtagSidehåndtag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *