Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

En blender er noget som vi alle bruger i løbet af uge, om det er til grød eller om det er til at blende noget frugt, så skal du bruge en der kan klare opgaven. Dertil har vi samlet de 11 bedste blender på nettet et sted, så du nemt kan få et overblik over dem.

Hvis du ikke har købt en blender endnu, så går du glip af noget!

Vi er sikre på at når du først har købt en blender til dit køkken og brugt den et par gange, så vil den hurtigt blive det køkkenredskab som vil stå fremme fast. Men for at det kan ske, så er det utrolig vigtigt at du køber den rigtige blender. For der er nemlig utrolig stor forskel på, de populære blendere.

Uanset om din gamle blender lige er stået af, eller om du skal til at købe din første, så vil vi gerne gøre din skattejagt nemmere. Og netop derfor har vi lavet dette indlæg, så du nemmere kan finde frem, til de blandere som der er de bedste.

DET SKAL DU OVERVEJE, INDEN DU KØBER EN NY BLENDER:

 • Type: Når du skal vælge din nye blender, så er der rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem. Derfor anbefaler vi altid, at du overvejer hvad du kommer til at bruge den til, og på den måde kan du spore dig nærmere ind på, hvilken type du skal købe.
 • Brugervenlighed og rengøring: En anden vigtig ting, er at din nye blender skal være nemt at rengøre, men også betjene. Der skal ikke være for mange knapper, og du skal kunne rengøre den på et par minutter.
 • Hastighedsindstillinger: En anden vigtig funktion den skal have, er at den skal helts have, en del forskellige hastighed muligheder. På den måde kan du bedre styre, hvor hurtigt den skal blende materialet.
 • Power: Hvis du ønsker en blender, som kan klare alle opgaver. Så er det vigtigt at du vælger en som bruger meget strøm. For det er sådan med blendere, at jo mere strøm de bruger, jo mere power har den også og kan dermed blende flere forskellige madvarer.
 • Pris: Dit budget er altid vigtigt at overveje; en blender kan både være billig og dyr alt efter hvilken model, du har brug for. En dyrere model vil også ofte være mere kraftfuld og have ekstra smarte detaljer, men du kan også nøjes med en mere simpel og enkel model.

DETTE BØR DU VIDE FØR DU KØBER EN BLENDER

Nu er du kommet hertil i teksten og så har du formentlig også forstået, at blendere har forskellige motorer. Derudover har du måske også luret, at pris og effekt ikke altid hænger sammen på blendere. Man skulle tro at de dyreste blendere, ville være de bedste. Men det er faktisk ikke tilfældet. Og det giver også derfor mening, at vi laver dette indlæg. For de fleste forhandlere af blendere, vil gerne sælge dig den dyreste.

Vi anbefaler altid at du overvejer, hvilke opgaver din blender skal kunne klare inden du køber en. Det anbefaler vi fordi, blendere er meget forskellige og nogle er gode til nogle madvarer, mens andre er gode til andre madvarer. Derfor kan du også når du har besluttet det, vælge om det skal være en blender til bløde råvarer, for så kan du godt nøjes med en af de billige modeller. Ved du derimod at du primært skal bruge blenderen til lidt hårdere råvare, så kan det være en idé at gå efter en af de lidt dyrere modeller.

En anden god ting at huske på, når du modtager din nye blender. Så gælder det om at lade den arbejde med lidt af gangen og ikke blot fylde den op til renden. Fordi blendere har det med at brænde sammen, hvis du fylder den helt op, da der som sådan ikke er noget køling system i en blender. 

Lydniveauet svinger også meget fra model til model. Hvis du skal bruge en blender ofte, så vil vi anbefale at du kigger efter en model med et lavere lydniveau.

Nu er der vist ingen tvivl om at nogle blendere er gode til hårde råvarer og andre til bløde. Derfor anbefaler vi at du undersøger den pågældende model, inden du trykker køb.

DE 11 bedste blendere i test:

KitchenAid Blender K150

Blender, 1400 watt, 11.500 rpm, 1 liter, blendersystem i 3 dele, unikt asymmetriske knivblad, der blender i fire forskellige vinkler, isknusningsindstilling, 3 hastigheder, Soft start-funktion, rød
K150-blenderen er den perfekte isknusende blender, der hjælper dig med at lave din mest velsmagende smoothie. Den er designet til at knuse en halv bakke isterninger uden besvær på mindre end 10 sekunder. Det professionelt fremstillede blendersystem i 3 dele knuser nemt is med en kraftfuld blenderhvirvelstrøm skabt af det rillede glasdesign, der folder indholdet ind i det unikke asymmetriske knivblad, der blender i fire forskellige vinkler, og en fleksibel motor, der opretholder den optimale hastighed til alle ingredienser.

 • Knuser is på mindre end 10 sekunder*
 • Ideel til smoothies og frosne frugter
 • Skaber en kraftfuld hvirvelstrøm
 • Opnå den ideelle smag og struktur
 • Elegant design og udvalg af farver
 • Soft start-funktion for at undgå stænk
 • 2 års garanti for ro i sindet
 • Valgfrit tilbehør
blender

Magimix Blender 11628SK Power Blender – Black – 1300 W

BEDST I TEST 2014 Blender, 1300 Watt, 1,8 L glaskande, 22.000 RPM, 5 automatiske programmer, sort
Kraftfuld og strømlinet power blender i kompakt design med automatiske programmer, der gør det muligt at lave lækre smoothies, isdesserter, supper og knust is. Den har desuden variabel indstilling af hastigheden samt ”Pulse”-funktion. Med op til 22.000 omdrejninger i minuttet klarer power blenderen selv de hårdeste opgaver.

 

blender

Magimix Blender 11629SK Power blender – Red – 1300 kW

Blender, 1300 Watt, 1,8 L glaskande, 22.000 RPM, 5 automatiske programmer, rød
Kraftfuld og strømlinet power blender i kompakt design med automatiske programmer, der gør det muligt at lave lækre smoothies, isdesserter, supper og knust is. Den har desuden variabel indstilling af hastigheden samt ”Pulse”-funktion. Med op til 22.000 omdrejninger i minuttet klarer power blenderen selv de hårdeste opgaver.

blender

OBH Nordica Blender Hero – 6700 – 1400 W

Blender, kraftfuld motor på 1400W, 1,75 l varme- og kuldebestandig glaskande, 3 forudindstillede programmer, Trinløs hastighedsregulering, stål
Hero blender med en kraftfuld motor på 1400 W kan blive din nye helt i køkkenet. Blenderen har en varme- og kuldebestandig kande, som gør, at du både kan knuse hård is og mikse varme supper.

 1. Ice crush: Blenderen arbejder i pulsintervaller i ca. 1 minut
 2. Smoothie: Blenderen arbejder med vekslende hastigheder i ca. 1 minut
 3. Interval: Blenderen arbejder med vekslende hastigheder i 45 sekunder
blender

Bosch Blender Serie | 4 VitaPower MMB6382M – 1200 W

Blender, 1200 watt, op til 30.000 RPM, 1,5 liter ThermoSafe-glasbeholder, Tre automatiske programmer, Glas kande med 3D Flow Boosters, ProEdge knive med EasyKlick, Nem rengøring, Sikkerheds låg med ekstra skænke åbning, ProEdge rustfrit stålblade, grafit
Den nye VitaPower Serie | 4 blender med kabinet i rustfrit stål, ThermoSafe glaskande og sikkerhedslåg understøtter en sund livsstil med perfekt blendede smoothies ved sikker og effektiv daglig brug.

 • ProEdge knive med EasyKlick: Lækkert smoothie resultat og nem rengøring af de rustfrie knive lavet i Tyskland.
 • 10 års motorgaranti: Langvarig ydeevne med Bosch-motorteknologi.
 • ThermoSafe glasblender kande med 3D rotation: Temperatur sikker, 1,5l kande til cremet resultat.
 • Bosch motor kompetence: Stærk kraft og høj fart med 1.200W motor og optil 30.000 rpm motor hastighed.
 • Sikkerhedslåg med skænke åbning: Sikker betjening og nem skænkning uden at skulle åbne låget.
blender

Vitamix Blender Ascent A2500i – Black – 1400 W

High Speed Blender, 2,2hk motor, digital timer, 2 L kande medfølger, NFC i beholdere og base så den selv genkender beholderens størrelse, 3 indbyggede programmer til Smoothies, frosne desserter, og varme supper, foruden manuel variabel hastighedskontrolog pulsfunktion, 10 års producentgaranti, inkl. opskriftsbog på engelsk, Sort
Vitamix Ascent A2500i har 3 programmer (Smoothies, Suppe og Is).
Blenderen tilpasser automatisk programmerne i tid og hastighed til den påsatte beholder. Der er indbygget trådløs tilslutning, der gør det muligt for Vitamix Ascent blendere at udvikle sig med de nyeste innovationer i de kommende år. Vitamix Ascent lever op de til de strengeste sikkerhedskrav der stilles.

Kassen indeholder:
1 x Vitamix Ascent A2500i motorbase
1 x Low Profile kande
1 x Low Profile tamper
1 x Opskriftsbog (engelsk)

blender

OBH Nordica Blender BlendForce – 600 W

Blender, 600 watt, 1,25 liter, 2 hastigheder, pulsfunktion, 4 blade i rustfrit stål, hvid
Blender i kridhvid, der knuser is og blender smoothies på ingen tid! Blendforces glasbeholder rummer 1,25 liter. Blendforce har to hastighedsindstillinger samt en pulsfunktion, og takket være den kraftfulde motor til isknusning er lunkne smoothies en saga blot.

 • Billig blender
 • Masser af power
 • Hurtig levering
 • Mange forskellige funktioner
blender

Vitamix Blender Ascent A2500i – Grey – 1400 W

High Speed Blender, 2,2hk motor, digital timer, 2 L kande medfølger, NFC i beholdere og base så den selv genkender beholderens størrelse, 3 indbyggede programmer til Smoothies, frosne desserter, og varme supper, foruden manuel variabel hastighedskontrolog pulsfunktion, 10 års producentgaranti, inkl. opskriftsbog på engelsk, Grå
Vitamix Ascent A2500i har 3 programmer (Smoothies, Suppe og Is).
Blenderen tilpasser automatisk programmerne i tid og hastighed til den påsatte beholder. Der er indbygget trådløs tilslutning, der gør det muligt for Vitamix Ascent blendere at udvikle sig med de nyeste innovationer i de kommende år. Vitamix Ascent lever op de til de strengeste sikkerhedskrav der stilles.

Kassen indeholder:
1 x Vitamix Ascent A2500i motorbase
1 x Low Profile kande
1 x Low Profile tamper
1 x Opskriftsbog (engelsk)

blender

BlendTec Blender Designer Series 625 Grey

Designer 625 har touchpanel, fem hastigheder, fire funktioner og kommer med en “Wildside” beholder. Wildside-beholderen har fået en femte side, hvilket giver en helt anderledes cirkulation til især væsker. Det er den perfekte smoothie-maskine, men klarer selvfølgelig alle andre opgaver uden at give sig.
• Wildside+-beholder med Blendtecs knivsæt
• Stål-mod-stål-kobling
• Seks hastigheder plus pulsefunktion
• Fire programmer: Smoothie, Is, Juice, Supper. I hvert program tilpasses hastighederne løbende under blendningen
• 3 hestekræfters motor!
• BPA-fri beholder

blender

OBH Nordica Blender Legacy – 1200 W

Blender, 1.7 liter, 1200 W, sort
Fordi det at blende handler om så meget mere end smoothies. Legacy blenderen har en kraftig motor, der knuser is til forfriskende mojitos, og seks blade til hjemmelavede saucer og pesto. Det prisbelønnede design gør den til et smukt indslag i dit køkken, hvor den tager blendning op på et højere niveau.

 • Effektiv 1200 W motor knuser is til perfekte resultater
 • Aftagelige blade og bæger, der tåler maskinopvask for nem rengøring
 • Forudindstillede programmer til knusning af is og til smoothies
 • Varmebestandigt glaskrus til at blende varme supper op til 65 grader
 • Blend som du ønsker med variabel hastighed
blender

KitchenAid Blender K150 5KSB1325EDG – 1400 W

Blender, 1400 watt, 11.500 rpm, 1 liter, blendersystem i 3 dele, unikt asymmetriske knivblad, der blender i fire forskellige vinkler, isknusningsindstilling, 3 hastigheder, Soft start-funktion, grå
K150-blenderen er den perfekte isknusende blender, der hjælper dig med at lave din mest velsmagende smoothie. Den er designet til at knuse en halv bakke isterninger uden besvær på mindre end 10 sekunder. Det professionelt fremstillede blendersystem i 3 dele knuser nemt is med en kraftfuld blenderhvirvelstrøm skabt af det rillede glasdesign, der folder indholdet ind i det unikke asymmetriske knivblad, der blender i fire forskellige vinkler, og en fleksibel motor, der opretholder den optimale hastighed til alle ingredienser.

 • Knuser is på mindre end 10 sekunder*
 • Ideel til smoothies og frosne frugter
 • Skaber en kraftfuld hvirvelstrøm
 • Opnå den ideelle smag og struktur
 • Elegant design og udvalg af farver
 • Soft start-funktion for at undgå stænk
 • 2 års garanti for ro i sindet
 • Valgfrit tilbehør
blender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *