Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

SE DE 8 BEDSTE STEGETERMOMETER PÅ NETTET

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Stegetermometer test

Et stegetermometer er den bedste hjælp, når du ska stege et godt stykke kød til dig selv eller familien. Når du skal vælge et stegetermometer så anbefaler vi du vælger et digitalt, det kan enten være en model som kan sidde i kødet under hele madlavningen eller et som du hurtigt kan stikke ind og måle temperaturen.

Du kan altså finde stegetermometer i et væld af forskellige modeller, enten modellen der hurtigt kan aflæse temperaturen eller termometeret der kan sidde der under hele madlavningen. Derudover så kan du faktisk også finde stegetermometer, der kan tilkobles din telefon, så du kan følge temperaturen over alt i huset.

Men eftersom der er et kæmpe udvalg af forskellige stegetermometer, så kan det godt være svært at finde de bedste. Derfor har vi samlet de 8 bedste her i artiklen.

Sådan får du mest muligt ud af dit stegetermometer

Stegetermometeret er bygget til at kunne holde til høje temperaturer, men derfor er det vigtigt at du vælger det rigtige til opgaven. Herunder har vi samlet noget gode råd til dig, som du kan bruge inden du køber dit nye stegetermometer til dit køkken.

Undgå sonder med plastikdele

De fleste stegetermometre har en sonde og ledning i metal, som tåler høje temperaturer. Dog findes der også termometer der er udstyret med plastikknopper, for at beskytte dine fingre. Vi anbefaler IKKE du vælger et med disse plastikdutter.

Husk hviletiden

Når du tilbereder dine bøffer eller måske en steg, så er det vigtigt at du lader dit stykke kød hvile, efter det har fået varme den tid som anbefales. Det anbefaler vi fordi, kødet holder den samme temperatur i en periode efter du har taget det ud, og derfor risikere du at stegen får for meget.

Thermapen One 

ONE termometret fra Thermapen er en videreudvikling af Thermapen Professional. Du er garanteret en lynhurtigt aflæsning af temperaturen. Det tager blot 1 sekund for termometret at vise temperaturen på displayet. Det oplyste og patenteret rotationsdisplay gør at du kan aflæse den uanset hvilken vinkel du holder den i. Det gør den utrolig funktionel i køkkenet. Temperaturmåleren er uhyre præcist, så du kan være sikker på at få den optimale temperatur i eksempelvis kødet. Thermapen ONE termometret kender sig selv, og slukker automatisk når det ikke er i brug. Rengøringen er super simpel, da den er vandsikret (IP67).

Du får virkelig et produkt af høj kvalitet, som medvirker til at løft dit niveau i køkkenet.

 • 360° Rotationsdisplay
 • Hurtigt aflæsning af temperatur
 • Automatisk slukning
 • Nem at rengøre
 • Dansk manual medfølger ikke
stegetermometer

610,00 kr

Thermapen ETI Classic  

Det klassiske ETI Classic Termometer fra britiske Thermapen er et af de bedste på markedet, da den er hurtig, præcis og brugt af kokke og grillentusiaster verden over. På maks. 3 sekunder har termometeret læst temperaturen på den givende madvare. Termometeret er håndlavet i England og har en batterikapacitet på 1500 timer. 

ETI Classic har et Biomaster case, der er vandafvisende samt reducerer bakteriel vækst og som kommer i 3 flotte farver; rød, gul og blå. Den har et stort og tydeligt digitalt display, som viser temperaturen med en decimals nøjagtighed. Den kan måle temperaturer mellem -49,9° og 299,9° C. Frygt ej hvis du glemmer at slukke for termometeret, da den har en automatisk sluk-funktion. Indstikkeren er i rustfrit stål og spidsen er tyndere, så dræning af væske minimeres. Der medfølger kalibreringscertifikat.

 • Bedste termometer på markedet
 • Sekundhurtig med digitalt display
 • Vandafvisende Biomaster case
 • Pricerunner Bedst i test
stegetermometer

583,00 kr

Blomsterbergs Infrarød 

Blomsterbergs infrarøde termometer er en praktisk og funktionel gave til din madlavning og bagning. Termometeret leverer en præcis måling af overfladetemperaturen på under ét sekund og kan registrere temperaturer i intervallet fra -50 til 250 grader. Termometeret leveres med målespyd og ledning, så den også kan måle kernetemperaturen, når du fx. steger kød. 

Termometeret er lavet i lækkert design og i den vanligt høje kvalitet fra Blomsterbergs. Udstyret med et smart display med baggrundslys og en metalclips, så du let kan sætte målespyddet fast på grydekanten. Hukommelse for laveste og højeste temperatur. Termometeret kører på ét 9V batteri, som ikke medfølger.

 • Overflademåling på under ét sekund
 • Med målespyd og hukommelse
 • Høj kvalitet og lækkert design
stegetermometer

342,00 kr

Georg Jensen Henning Koppel

Georg Jensens vægtermometer er en klassiker inden for dansk design, både på grund af dens praktiske formål og dens elegante og enkle udformning, som designeren og urmageren Henning Koppel står bag. Termometeret har en elegant ramme af rustfrit stål og en hvid urskive, og så matcher det med kollektionens hygrometer og barometer, som måler henholdsvis luftfugtighed og -tryk, og som begge også fås her på KitchenOne.dk.

 • En dansk designklassiker
 • Elegant og tidsløst design
 • Designet af Henning Koppel
termometer

499,00 kr

GEFU Elektrisk 

GEFU digitale stegetermometer har til formål at måle den temperatur, der befinder sig i kødets kerne, hvilket giver dig mulighed for at stege dit kød, så det får den helt rigtige temperatur. På den måde, ender du med et smagfuldt og saftigt stykke kød. Du kan selv bestemme og indstille din egen fortrukne temperatur, så kødet bliver tilberedt som du vil have det. Termometeret kan hænge på magnetiske overflader. Derudover har stegetermometeret indbygget timerfunktion, op til 99 minutter. Termometernål (160 mm) er af rustfrit stål, med 1 meter lang varmeresistent ledning.  

 • Måler 0 til +250 grader
 • Timerfunktion
 • Inkl. batteri
termometer

249,00 kr

Weber IGrill 2

Webers iGrill 2 er et alsidigt og moderne stegetermometer, som let kan kobles til gratis Weber iGrill-app, hvor du kan følge med i både kødets kernetemperatur og temperaturen inde i grillen. Gør brug af de automatiske indstillinger eller lav de egne specialindstillinger eller smag og ønske. iGrill 2-stegetermometeret har to termometernåle og en kapacitet på op til fire.

iGrill 2 skal ikke monteres på grillen men bruges som et moderne ovntermometer.

Temperaturvisning i appen
Opkobling med Weber® iGrill™-appen via Bluetooth. Stort udvalg af funktjoner i appen, som hjælper dig med at få perfekt resultater.

200 timers grilltid
Ét eneste batteri giver 200 timer uafbrudt strømforsyning. Derefter skifter du let og enkelt AA-batteriet ud med et nyt.

termometer

853,00 kr

Eva Solo Cook N Time

Dette stegetermometer fra Eva Solo er et sandt 3-i-1 køkkenredskab: det er både et digitalt stegetermometer med spyd, timer og digitalt ur. Så har du altid kontrol over tiden og temperaturen ved madlavning. Det Danske Kokkelandshold har anbefalet temperaturer for fem typer kød og fjerkræ samt smeltetemperaturen for chokolade – disse anbefalinger er forprogrammerede i termometret, så maden bliver tilberedt helt perfekt.

Stegetermometrets display viser den valgte indstilling, øjeblikstemperaturen samt sluttemperaturen. Termometret giver lyd, når den valgte temperatur er nået. Derudover vises klokken hele tiden, og timeren indstilles nemt via drejeskiven. Få fuld kontrol over tiden og temperaturerne i køkkenet med dette Cook ‘N Time stegetermometer fra Eva Solo.

 • Med forprogrammerede temperaturer
 • Termometer med timer og digitalt ur
 • 3-i-1 køkkenredskab
termometer

389,00 kr

Big Green Egg Trådløst

For at opnå perfekte og præcise resultater, når du laver mad, er de rigtige metoder essentielle. Dette dobbelte, trådløse grilltermometer fra Big Green Egg giver dig præcise målinger, du kan regne med og et tydeligt signal, når kernetemperaturen er lige i skabet. Måleenheden er tilsluttet to termometre, så du kan finde en nøjagtig temperatur, og der er ingen grund til at bekymre dig om, om du kan høre signalet henne fra grillen eller ej – modtageren kan nemlig forbindes til måleenheden i en afstand op til 91 meter. Sådan kan du være helt forsikret om, at du får maden ud lige på slaget. 

 • Måler temperaturer op til 380°C
 • Præcis måling med to termometre
 • Opnå perfekte og præcise resultater
 • Modtagerafstand på op til 91 meter

1.245,00 kr