Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

TEST-OVERSIGT | DEN BEDSTE SAFTKOGER

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Saftkoger test

Med en saftkoger i hjemmet, kan du hurtigt lave dit eget saft, i de smagsvarianter som du bedst kan lide! Derudover så kan du også helt selv styre indholdet og sukkerniveauet, når du laver din egen saft. De fleste tror det er en stor videnskab, at lave sit eget saft. Men det er altså ikke tilfældet, ved at læse lidt om emnet, vil du hurtigt kunne lave dit eget saft. Men hvilke saftkoger er de bedste? De bedste har vi samlet her i artiklen til dig.

Sådan udvælger vi produkter hos Testmagasin

Inden vi går i gang med at skrive denne artikel, er vi igennem nogle punkter som du kan se herunder.

Sådan fungerer det:

  1. Først udvælger vi de bedste produkter indenfor kategorien
  2. Derefter søger vi internettet tyndt for anmeldelser og tester produktet selv
  3. Til sidst skriver vi en artikel om de bedste produkter indenfor kategorien, så du nemt kan danne dig et overblik over dem.

Vi mener, at verdens bedste produktanbefalinger er dem, der hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til dine specifikke behov, budget og interesser.

DEN bedste saftkogere I TEST:

Day Saftkoger 

Lav din egen saft med bær og frugter fra haven med saftkogeren fra DAY. Modellen er en moderne og videreudviklet udgave af den klassiske Tutti-Frutti saftkoger, som ofte er at finde i bedstemors køkken. Saftkogeren fås i to størrelser: en lille på 5 liter med en diameter på 22 cm og en højde på 33 cm, og en stor på 8 liter med en diameter på 26 cm og en højde på 34 cm.

Saftkogeren fra DAY er fremstillet af rustfrit stål, glas, metal og silikone, og den er udstyret med silikoneslange samt metalklips. Saftkogeren er inddelt i 3 lag og har dertil et glaslåg med damphul. Derudover tåler saftkogeren opvaskemaskine og er kompatibel med alle komfurtyper, inkl. induktion.

  • Inddelt i 3 lag med glaslåg
  • Kompatibel med alle komfurer
  • Tåler opvaskemaskine
saftkoger