TEST-OVERSIGT | DE BEDSTE PIZZAOVNE
BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER
Pizzaovn test
Hvad kan man lave i en pizzaovn?
Du kan faktisk lave en del flere madretter, end blot pizza i din pizzaovn. Det er næsten kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan tilberede i din nye pizzaovn. Derfor mener vi også det er et alle mands eje.
Men for at kunne tilberede andre madretter i pizzaovnen, så er det vigtigt at den har den rette temperatur, for at kunne tilberede det ordenligt og lækkert. Så derfor har vi lavet en liste herunder.
Hvilken temperatur?
🔹 Bagning: Pizza, hvidløgsbrød eller naanbrød: 400 grader eller mere.
🔹 Grill: Bøffer, sardiner, rejer: 280 til 320 grader.
🔹 Stegning: Kalkun, kartofler, fisk: 230 til 280 grader.
🔹 Bagning af brød: Surdej, pizzasnegle eller foccacia: 200 til 230 grader.
🔹 Tilberedning af desserter: Gulerodskage, kanelsnegle m.m.: 160 til 200 grader.
🔹 Langtidsstegning: Pulled pork, spareribs, en stor steg: 100 til 120 grader.
Hvordan vælger jeg en pizzaovn?
Det første vi anbefaler du overvejer, inden du køber din pizzaovn er, hvor stor den skal være. Hvis i for eksempel er mange mennesker i husstanden, så skal du have en af de større modeller, men er det derimod bare dig og manden, så kan i sagtens nøjes med en af de mindre. Derudover så anbefaler vi også altid at du overvejer designet, så den passer til resten af indretningen i haven eller måske udestuen.
SÅDAN UDVÆLGER VI PRODUKTER HOS TESTMAGASIN
Herunder har vi samlet en liste med, hvordan vi gennemgår produkter, inden vi skriver vores artikel om kategorien.
Sådan fungerer det:
- Det første vi starter med, er at gennemsøge nettet for spændende produkter.
- Derefter går vi i gang med at undersøge alle produkter indenfor kategorien og udvælger de bedst anmeldte og mest populære produkter.
- Til sidst skriver vi en artikel om kategorien, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter indenfor kategorien.
Vi mener, at alle skal have mulighed for at finde de bedste pizzaovne. Derfor kan du også længere nede i artiklen finde de bedste pizzaovne på nettet.
DE 5 bedste pizzaovne I TEST:
Andre artikler
Ooni Koda 16
Banebrydende design kombineret med innovativ L-formet gasbrænder giver dig komforten ved tilberedning med gas samtidig med de høje varmegrader, der kræves for at bage autentisk pizza på kun 60 sekunder. Bare tryk på tændingen og du er klar til at bage pizza efter kun 20 minutter. Udnyt den brede åbning og store tilberedningsareal til at bage og grille forskellige madvarer samtidig. Fremstillet af pulverlakeret kulstofstål med keramisk fiberisolering. Pizzaovn til propangas, Klar til brug på kun 20 minutter, Temperaturer på op til 500 °C, Tilberedningsareal: 45 x 45 cm | Passer til 16”-pizzaer, Brændsel: propangas, Indbygget gastænding, L-formet gasbrænder med ”vandfalds”-flammeeffekt, Pulverlakeret kulstofstål med keramisk fiberisolering, Sammenklappelige ben for nem transport og opbevaring, Mål: 63,4 x 58,9 x 35 cm | Vægt: 18,2 kg Inkl. cordierit-pizzasten, Inkl. guide med tips og opskrifter. Regulator medfølger ikke.
2.999,00 kr
Ooni Karu 16
Ooni Karu 16 ovnen bringer den mest alsidige Ooni udendørs madlavningsoplevelse og avanceret teknologi til pizzafesten.
Fænomenale store pizzaer, stegt kød, stegte grøntsager eller endda frisk brød. Flammetilbered episke måltider udendørs med træ, kul eller gas.
Med flere brændstofmuligheder kan du prøve at bruge træ og/eller kul for at få glæden ved den puristiske pizzaoplevelse og en subtil træfyret smag, eller vælg en kok med lav vedligeholdelse med en Ooni Karu 16 gasbrænder (sælges separat)
Takket være nye designfunktioner kan du lave 16-tommer pizzaer, mens du nyder bedre temperaturkontrol, mere brændstofeffektiv luftstrøm, øget ovnisolering og bedre udsyn.
Efter blot 15 minutters forvarmning vil du lave mad ved 500°C, lave flammekogte pizzaer på 60 sekunder, perfekt stegte Tomahawk-steaks, grillede grøntsager og mere med Ooni Karu 16-ovnen.
5.165,00 kr
Cozze
Hygge på terrassen, efter en dejlig solrig og varm sommerdag, er noget af det bedste man kan tænke sig, lidt godt i glasset og afslapning, men der skal også mad til, med en Cozze pizzaovn kan du nemt og hurtigt tilberede de lækreste pizzaer hjemme hos dig selv – ja, faktisk tager det kun 2 minutter, efter ovnen er forvarmet. Pizza handler om hygge, men også god mad!
Vores Cozze pizzaovn er hurtig og nem til udendørs bagning af pizza, med den bredde åbning og stenpladen er ovnen nem at betjene og giver god plads til større pizzaer på op til Ø34 cm. Ovnen er klar til brug cirka 20 minutter efter, at du tænder for den, herefter kan du lynhurtigt bage velsmagende pizzaer til større selskaber, eller blot til familien.
Ovnen kan nemt transporteres, så du kan bruge den både på altanen, terrassen og på campingturen, da ovnen kan tilsluttes to typer gas, de mindre camping gasdåser samt almindelige gasflasker, regulator medfølger ikke. Den leveres også med en solid fødevaregodkendt cordierite pizzasten.
1.324,00 kr
Ooni fyra
Fyra er designet for optimal varmeretention, som, kombineret med træpillernes naturlige brændeffektivitet, giver dig en fremragende pizzaoplevelse med maksimal brændeværdi og minimal energispild. Det selvfødende påfyldningsrør sørger for jævn tilførsel af træpiller i forbrændingskammeret. Fremstillet af Pulverlakeret kulstofstål med keramisk fiberisolering. Pizzaovn til træpiller, Klar til brug på kun 15 minutter, Temperaturer på op til 500 °C (bager pizza på kun 60 sekunder!), Transportabel letvægtsmodel, Selvfødende med påfyldningsrør til træpiller, Passer til 12”-pizzaer, Brændsel: træpiller, Pulverlakeret kulstofstål med isolering, Mål: 73 × 74 × 41 mm | Vægt: 10 kg, Inkl. cordierit-pizzasten, Inkl. guide med tips og opskrifter.
2.021,00 kr
Sage Pizzaiolo SpZ
Pizzaovn, 2250 watt, 7 forudindstillinger og manuel tilstand, 30 cm Pizza, temperatur: 175-400 °C, en række forudindstillede tilberedningsfunktioner, herunder den autentiske “Wood Fired”, ikonisk New York, Deep Pan pizza, Tynd & sprød & frossen pizza-indstilling, personlig tilpasning med manuel tilstand, rustfrit stål
Pizzaiolo er den første indendørs bordovn, der når 400°C og tilbereder en autentisk træfyret pizza på kun 2 minutter. Det replikerer de tre typer varme, der genereres af en stenovn – ledende, strålende og konvektiv. Vores Element iQ-system kopierer også det ideelle bagemiljø til New York, pande, tynde og sprøde og frosne pizzaer.
4.926,00 kr
Andre artikler
Emil er den passionerede drivkraft bag Testmagasin.dk, din ultimative destination for køkkenudstyr, cykler, møbler og meget mere.
Med års erfaring inden for gastronomiens verden og en uovertruffen entusiasme for at udstyre køkkenet med de bedste redskaber, har Emil forvandlet Testmagasin.dk til en skattekiste af køkkenvalgmuligheder og ekspertise.