Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

DE 5 BEDSTE ESPRESSOKANDER

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Espressokande test

Når det kommer til vores kaffe, så skal det være den bedste og for at få den bedste kop kaffe, så skal du også have det bedste udstyr. Og her kommer espressokanden ind i billedet, men hvordan finder du den bedste espressokande? Det kan være en større opgave, da der er mange typer og forhandlere på nettet, derfor har vi samlet de 6 bedste espressokander til dig her i indlægget.

Espressokander fås typisk i størrelserne 4 – 12 kopper og nogle fungerer kun på kogeplade og gas mens andre varianter også fungerer på induktion. Se her hvilke vi anbefaler netop nu.

SÅDAN UDVÆLGER VI PRODUKTER HOS Testmagasin

Herunder har vi samlet en liste med, hvordan vi gennemgår produkter, inden vi skriver vores artikel om kategorien. 

Sådan fungerer det:

 1. Det første vi starter med, er at gennemsøge nettet for spændende produkter.
 2. Derefter går vi i gang med at undersøge alle produkter indenfor kategorien og udvælger de bedst anmeldte og mest populære produkter.
 3. Til sidst skriver vi en artikel om kategorien, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter indenfor kategorien.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at finde de bedste espressokander. Derfor kan du også længere nede i artiklen finde de bedste espressokander på nettet.

Bialetti Venus Elegance

Denne espressokande er specielt dedikeret til dig der elsker kaffe kombineret med et stilfuldt design. Bialetti Venus Elegance er designet i 18/10 rustfri stål med en praktisk drypfri hælde-tud og anti-skoldning håndtag. Det gør det muligt, at du kan servere direkte fra kanden helt uden at spilde. Bialetti har mange års erfaring bag sig, hvilket tydeligt kommer frem ved denne model, der både er enestående og praktisk i brug. Espressokanden fås i flere størrelser, alt efter hvor store dine krav er. Samtidig kan den bruges på alle varmekilder, inkl. induktion. 

 • Til dig der elsker kaffe
 • Server direkte fra kanden
 • Fantastisk stilrent design
espressokander

450,00 kr

Alessi Pulcina

Alessi Pulcina Espressokande er et unikt designfund til kaffeelskere verden over. Kanden er udført i aluminium og rustfrit stål, og den kan derfor anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktion. Kanden har en kunstnerisk form og et særpræget design, og du er derfor garanteret misundelige blikke.

Håndtaget er desuden produceret i varmeresistent plastik, og du kan derfor servere kaffen lige efter brygning. Den præcist skårede hældetud giver en perfekt skæring, når kaffen hældes. 

 • Unikt og særpræget design
 • Til alle komfurer
 • Unik hældetud
 • Varmeresistent håndtag
espressokander

749,00 kr

Forever Miss Conny

Miss Conny espressokanden fra Forever vil sætte stil på serveringen af espresso. Det enkle og klassiske, men alligevel unikke, design er funktionelt og vil pynte på ethvert kaffebord. Espressokanden er let både at bruge og rengøre, så det er nemt at brygge og servere en god kop espresso. Det ergonomiske håndtag giver et sikkert greb i kanden, og med blot én hånd kan du åbne kanden i toppen.

Espressokanden med det italienske design virker på induktion og fås i flere størrelser. Det er en stor fordel ved en espressokande på induktion, da du slipper for at tænke på hvorvidt den virker til bestemte komfurer eller ej.Både det klassiske design og funktionaliteten betyder at espressokanden passer ind i de fleste hjem, hvor den vil servere aromatisk espresso i mange år.

 • Espressokande i italiensk design
 • Let at rengøre
 • Ergonomisk håndtag
espressokande

489,00 kr

Alessi Ossidiana 

Alessis elegante Ossidiana-espressokande er en nyfortolkning af deres klassiske ottekantede espressokande. Kanden har sit navn fra vulkanstenen obsidian, som har inspireret designeren, Mario Trimarchi, til at give kanden dens karakteristiske form. Formen på både kanden og håndtaget af varmeafvisidende plads gør, at espressokanden er behagelig at holde ved og servere fra. Den skarptskårne hældetud sikrer en drypfri servering, og håndtaget er designet således, at det sidder så langt fra kanden, at man servere den helt friskbryggede kaffe uden at brænde sig.

Ossidiana-kanden fås i to forskellige størrelser med plads til cirka 3 eller 6 kopper kaffe. Da kanden er fremstillet af aluminium kan den anvendes på komfuret (dog ikke induktion). Der gøres opmærksom på, at anvendelse på gaskomfur vil give misfarvninger, som ikke dækkes af reklamationsretten. Kanden bør vaskes op i hånden, da aluminium ikke har godt af at blive vasket i opvaskemaskinen. 

 • Fås i to forskellige størrelser
 • Inspireret af vulkanstenen obsidian
 • Med håndtag og knop i termoplast
espressokander

576,00 kr

Kitchen Craft 

Kitchen Craft står bag denne skønhed af en espressokande, der brygger 10 kopper ad gangen. Kanden er udført i rustfrit stål, og den har desuden en blankpoleret kobberfinish, der sikrer et eksklusivt udtryk. Kanden er udstyret med et varmebestandigt håndtag, hvorfor brugervenligheden er i top, og den er desuden baseret på en gammel bryggemetode fra Italien, hvor aroma og smag forbliver i top.  

Kanden virker på alle varmekilder – inklusiv induktion, og Kitchen Craft giver desuden 5 års garanti på herligheden. 

 • Stilfuld espressobrygger
 • Med blankpoleret kobberfinish
 • Brygger 10 kopper
 • 5 års garanti
espressokander

560,00 kr