Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

DE 6 BEDSTE GRYDER TIL INDUKTION

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Gryder til induktion test

Gryder til induktion er nogle af de bedste og mest effektive, når det kommer til madlavning og det er efterhånden induktions gryder, som de fleste komfurer bruger den dag i dag. Mange er i tvivl om gryder af støbejern kan bruges på induktion, og her er svaret ja det kan de.

Virker en gryde til induktion kun på en induktionskogeplade?

Du kan bruge gryder til induktion til alle typer komfurer. Så skulle man tro at det virke på den samme måde den anden vej, men det gør det ikke. Grunden til at gryder ud af støbejern virker til induktion er fordi, de er magnetiske.

Hvordan rengør jeg bedst gryder til induktion?

Når du skal rengøre din gryde til induktion, så kan den rengøres nemmeste med en blød børste og varmt vand. Der er nogle få gryder til induktion, som kan komme i opvaskemaskinen, det er dog ikke alle der kan tåle det.

Hvor finder jeg det bedste grydesæt induktion tilbud?

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på gryder til induktion, så skal du kigge nærmere online. Ved at kigge efter tilbud på nettet, vil du kunne finde et meget større udvalg og dermed også mange flere tilbud.

Eva Trio

Denne mellemstore variant af gryden i rustfrit stål har en kapacitet på 6,5 liter og en diameter på 24 cm.

 • Med greb, der forbliver kolde
 • Designet af Ole Palsby
 • Fås i tre forskellige størrelser
 • Klassisk og enkelt design
gryder til induktion

549,00 kr

Eva Trio Grydesæt

Et flot grydesæt fra Eva Trio i rustfrit stål. Grydesættet består af 2 gryder og 1 kasserolle i høj kvalitet og slidstærkt materiale. Sandwichbunden sikrer en god varmefordeling i hele gryden, så du er sikret et godt resultat hver gang – uden at håndtagene bliver varme. Sættet er nemt at rengøre, og det kan gå i opvaskemaskine.

Størrelser: Kasserolle 1,1 liter (Ø13 cm.), gryde 2,2 liter (Ø16 cm.) og gryde 3,6 liter (Ø20 cm.)
Varmekilder: Passer til at alle varmekilder, herunder også induktion

Husk at tilkøbe låg, hvis du ønsker dette.

 • God varmefordeling
 • Passer til alle varmekilder
 • Nemt at rengøre
gryder

599,00 kr

Zwilling Pro 

Den ideelle gryde til at lave suppe i, når der kommer gæster, eller hvis du bare vil have rester til fryseren. Gryden fra Zwilling er ekstra høj og er kompatibel med alle varmekilder, inkl. induktion og ovn op ti 200° C. Den høje gryde fås i to forskellige størrelser: 8,1 liter 24 cm. og 13,3 liter og 28 cm.

Gryden er en del af Pro-serien, som er designet specielt til hjemmekokke og madentusiaster, der går op i, at deres kogegrej er funktionelt og af høj kvalitet. Gryden er fremstillet af 18/10 rustfrit stål, som er særlig hygiejnisk, holdbart og ridsefast. SIGMA Classic+ sandwichbunden har en kerne af aluminium, der leder varmen jævnt og effektivt. Gryden har desuden ekstra bred hældekant, integreret måleskala og tåler opvaskemaskine.

 • Den perfekte suppegryde
 • Hurtig og jævn varmefordeling
 • Robust materiale af høj kvalitet
gryde

999,00 kr

Tefal Nordica

Nordica Gryde fra Tefal, der har et nordisk udtryk og et funktionelt design. Den praktiske gryde er fremstillet at rustfrit stål af høj kvalitet, og du er sikret en jævn varmefordeling, når du laver mad takket være den tykke og robuste bund. Dertil er gryden kompatibel med alle komfurtyper, inkl. induktion. Gryden fås i tre forskellige størrelser: 2 liter, 3 liter og 5 liter.

Den smarte gryde er udstyret med et unikt dobbelt håndtag, og et praktisk glaslåg med indbygget si medfølger. På den måde kan du også nemt holde øje med maden uden at løfte låget. Hældekanten gør det let at hælde overskydende vand fra uden at brænde fingrene. Gryden er desuden ekstremt holdbar, og den tykke bund holder formen over tid.

 • Rustfrit stål af høj kvalitet
 • Funktionelt og stilrent design
 • Kompatibel med induktion
 • Praktisk glaslåg med indbygget si
gryde

463,00 kr

Fiskars Brasserie

Gryde fra Fiskars’ Brasserie-serie, som består af kogegrej fremstillet af støbejern og er ideelt til langtidskogning og andre traditionelle retter. Gryden kan anvendes med det samme, du får den ind ad døren og er også kompatibel med alle komfurtyper. Derudover kan gryden også bruges i ovn op til 240° C. 

Støbejernet tåler høje temperaturer og fordeler varmen optimalt. Bunden er belagt med porcelænsemalje og resten har en tynd emalje, så produktet er lettere at vedligeholde samt beskyttet mod rust. Gryden er også nem at rengøre og bør kun vaskes op i hånden. Brasserie-gryden fås i 4 forskellige størrelser: 3,3 L/22 cm, 4,5 L/24 cm, 5,5 L/27 cm og 6,5 L/27 cm.

 • Ideel til langtidskogning
 • Kompatibel med alle komfurtyper
 • Tåler ovn op til 240° C
 • Let at gøre ren og vedligeholde
gryde

649,00 kr

KitchenAid Cookware

Lav en lækker gryderet, pastaret eller noget helt tredje og inviter gæster over på lækker mad, der kan serveres direkte ud af de lækre KitchenAid gryder. Cookware gryden måler 24 cm i diameter og har en kapacitet på 6 liter. Den fås i tre forskellige farver: Rød, Sort og Mandel – pift køkkenet op med dit valg af farve.

Den praktiske og holdbare gryde har ergonomiske greb, der forbliver kolde under madlavningen. Derudover tåler gryden opvaskemaskine samt ovn op til 220° C, og med grydens buede kant undgår du spild, når der skal hældes. Gryden er fremstillet af emaljeret stål med en stålkerne, der fastholder høj varme effektivt. Dertil er gryden kompatibel med alle komfurtyper, inkl. induktion.

 • Stålkerne, perfekt til høj varme
 • Emalje med naturlige mineraler
 • Ergonomisk stay-cool håndtag
gryde

1.000,00 kr