Find viden om produktet inden du køber det

Test oversigt | Bedste dobbelt airfryer

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

bedste dobbelt airfryer
Emil - Ekspert på testmagasin.dk

Emil er den passionerede drivkraft bag Testmagasin.dk, din ultimative destination for køkkenudstyr, cykler, møbler og meget mere.

Med års erfaring inden for gastronomiens verden og en uovertruffen entusiasme for at udstyre køkkenet med de bedste redskaber, har Emil forvandlet Testmagasin.dk til en skattekiste af køkkenvalgmuligheder og ekspertise.

En dobbelt airfryer er en fantastisk køkkenapparat, der giver dig mulighed for at tilberede sund og lækker mad med minimalt brug af olie. Med to separate kurve eller skuffer kan du tilberede to forskellige retter samtidig, hvilket gør det til en tidsbesparende løsning til måltidsforberedelse. Den bedste dobbelt airfryer er udstyret med avancerede funktioner, der giver dig mulighed for at stege, bage, grille og endda riste mad med perfektion. Denne alsidige enhed er ideel til at tilberede alt fra sprøde pommes frites til saftige kyllingebryster og endda desserter. I denne artikel vil vi udforske nogle af de bedste dobbelt airfryere på markedet, og hvad du skal overveje, når du vælger den rigtige model til dine behov. Så lad os dykke ned i verden af dobbelt airfryere og opdage, hvordan de kan revolutionere din madlavning.

Sådan udvælger vi produkter:

I vores sammenligning tager vi et nærmere kig på en række højt anerkendte produkter og brands. Vi har etableret partnerskaber med flere store forhandlere, hvilket kan påvirke hvilke produkter vi vælger til vores artikler. Dog er det vigtigt at understrege, at vores anbefalinger altid er baseret på redaktionens uafhængige og professionelle vurdering af de bedste produkter på markedet.

Vores dedikerede research-team vurderer og sammenligner produkterne ud fra en række nøje udvalgte parametre:

  1. Produkttests udført af ekspertkilder og anerkendte forbrugermagasiner.
  2. Kundeanmeldelser og feedback på produktet.
  3. Detaljer om produktets egenskaber og tekniske specifikationer.
  4. Forhandlerens garantivilkår, servicekvalitet og generelle omdømme.
  5. Indsamlet viden og data om vores læseres præferencer og tendenser.

Disse kriterier bliver afbalanceret mod produktets pris og kvalitet. Det er essentielt at fremhæve, at den præsenterede rækkefølge i vores artikler ikke udgør en rangorden af produkterne. I stedet fokuserer vi på at tilbyde en grundig gennemgang af nogle af de bedste produkter, der passer til forskellige behov og præferencer.

Gode steder at købe dobbelt airfryer

Kitchenone

Fri fragt
Kæmpe udvalg
Se deres udvalg

MaxiGastro

Stort udvalg
God kundeservice
Se deres udvalg

Køkkenshop

Unikt sortiment
God kundeservice
Se deres udvalg

Udvalgte airfryer

Bedste Produkt

Bedste Produkt i Testen!

Dette produkt er udvalgt som det bedste baseret på vores omfattende test og anmeldelser.

Philips HD9650/90 Airfryer XXL, Twin Turbo

Philips HD9650/90 Airfryer XXL, Twin Turbo
logo
2.329 kr.

Philips’ mest kraftfulde Airfryer er din nøgle til at nyde sprød og lækker madlavning uden at bekymre dig om det overdrevne olieforbrug. Med den avancerede Twin TurboStar-teknologi og den generøse XXL-størrelse kan du nu tilberede velsmagende måltider til hele familien med mindre fedt og olie. Her er, hvad denne imponerende Airfryer har at tilbyde:

Sundere Madlavning: Airfryeren bruger varm, cirkulerende luft til at skabe sprøde skorper på dine yndlingsretter i stedet for at nedsænke dem i olie. Dette reducerer dit olieforbrug betydeligt og gør dine måltider sundere uden at gå på kompromis med smagen.

Twin TurboStar-teknologi: Denne avancerede teknologi fjerner overskydende fedt fra din madlavning, hvilket betyder, at du kan nyde de samme velsmagende retter, men med mindre fedtindhold. Resultatet er sundere og lettere måltider, der stadig smager fantastisk.

Fleksibel Madlavning: Philips XXL Airfryer kan bruges til en bred vifte af madlavningsmetoder, herunder stegning, grillning, ristning og endda bagning. Du kan lave alt fra stegte kyllinger til kager i denne alsidige enhed.

Brugervenlig Betjening: Airfryeren er udstyret med et intuitivt digitalt display, der giver dig kontrol over tid og temperatur. Derudover har den fem forudindstillede programmer, der gør madlavning til en lethed, selv for begyndere. En medfølgende opskriftshæfte giver yderligere inspiration til dine kulinariske eventyr.

Familievenlig Størrelse: Den XXL-størrelse Airfryer giver dig masser af plads til at tilberede store portioner mad, som passer til hele familien. Du kan lave alt fra en hel kylling til 1,4 kg pommes frites med lethed.

Let at Rengøre: Alle aftagelige dele af Airfryeren kan sættes i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen hurtig og nem.

Med Philips XXL Airfryer med Twin TurboStar-teknologi kan du opnå sundere og lækre måltider med mindre olie og fedt. Denne alsidige enhed gør madlavning sjovt og bekvemt, samtidig med at den bevarer den skønne smag, du elsker. Giv din madlavning et løft med denne kraftfulde Airfryer fra Philips.

Fordele:

  1. Sundere Madlavning: Airfryeren giver dig mulighed for at lave sundere måltider ved at reducere dit olie- og fedtforbrug betydeligt. Dette er ideelt for dem, der ønsker at opretholde en sund livsstil.

  2. Twin TurboStar-teknologi: Den avancerede teknologi fjerner overskydende fedt fra din madlavning, hvilket resulterer i lettere og mindre fedtrige måltider, samtidig med at smagen bevares.

  3. Fleksibel Madlavning: Airfryeren kan bruges til forskellige madlavningsmetoder, hvilket gør den alsidig nok til at håndtere forskellige retter og opskrifter. Du kan stege, grille, riste og bage i denne enhed.

  4. Stor Kapacitet: Den XXL-størrelse giver dig masser af plads til at lave mad til hele familien eller til store sammenkomster, hvilket gør den ideel til at tilberede store portioner.

Ulemper:

  1. Pladskrævende: På grund af sin størrelse kan Philips XXL Airfryer optage en betydelig mængde plads i dit køkken, især hvis du har en lille arbejdsflade eller begrænset opbevaringsplads.

  2. Høj Pris: Airfryere med avancerede funktioner som Twin TurboStar-teknologi kan være ret dyre sammenlignet med traditionelle madlavningsredskaber som stegepander eller ovne.

  3. Lidt Læring Nødvendig: For nogle brugere kan der være en indlæringskurve for at forstå de forskellige indstillinger og programmer på Airfryeren, især hvis de er nye for teknologien.

  4. Ikke Velegnet til Alle Retter: Selvom Airfryeren er alsidig, kan den muligvis ikke erstatte traditionelle madlavningsmetoder fuldstændigt. Nogle retter kan kræve en mere konventionel tilgang for at opnå det ønskede resultat.

Mest Værdi for Pengene

Mest Værdi for Pengene!

Dette produkt tilbyder den bedste kombination af kvalitet og pris.

Princess Digital Deluxe airfryer 4,5 liter

Princess Digital Deluxe airfryer 4,5 liter

Princess Deluxe Digital Airfryer er din ultimative madlavningspartner, der giver dig mulighed for at tilberede lækre måltider til hele familien på en sund og bekvem måde. Denne avancerede airfryer bruger varmluft til at opnå sprøde resultater uden behov for olie, og dens digitale styringssystem gør madlavning til en leg. Lad os udforske, hvad denne fantastiske enhed har at tilbyde:

Sund og Fedtfattig Madlavning: Med Princess Deluxe Digital Airfryer kan du tilberede en bred vifte af retter uden behov for olie. Den varme, cirkulerende luft skaber sprødhed og tekstur i dine måltider på en sundere måde, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker at opretholde en sund livsstil.

Digital Styring og Forprogrammerede Programmer: Airfryeren er udstyret med et digitalt styringssystem, der giver dig mulighed for nemt at vælge tid og temperatur. Den har også 8 forprogrammerede programmer, der gør det hurtigt og nemt at tilberede populære retter som pommes frites, kød, fisk, kylling og endda kage med et enkelt tryk på en knap.

Brugervenlig Justering: Hvis du ønsker at tilpasse temperatur og tid i henhold til dine præferencer, kan du bruge den brugervenlige knap til nem justering.

Aftagelig Kurv og Opvaskemaskine Sikkerhed: Airfryeren har en aftagelig kurv, der gør det nemt at tilberede og servere mad. Kurven er også opvaskemaskine sikker, hvilket gør rengøringen enkel og bekvem.

Skridsikre Fødder og Overophedningsbeskyttelse: Enheden er udstyret med skridsikre fødder, der giver stabilitet på næsten alle overflader. Desuden har den en overophedningsfunktion, der sikrer, at den forbliver sikker og kontrolleret under brug.

Princess Deluxe Digital Airfryer er det perfekte valg for dem, der ønsker at lave sundere måltider på en enkel og bekvem måde. Denne airfryer er designet til at opfylde behovene for hele familien og leverer sprøde og velsmagende resultater med minimal indsats. Gør sund madlavning til en leg med Princess Deluxe Digital Airfryer. Bemærk, at enheden ikke leveres med en dansk manual.

Fordele:

  1. Sund Madlavning: Denne airfryer giver dig mulighed for at tilberede sundere måltider ved at bruge varm cirkulerende luft i stedet for olie. Dette reducerer dit fedt- og kalorieindtag, hvilket er ideelt for dem, der ønsker at opretholde en sund kost.

  2. Digital Styring og Forprogrammerede Programmer: Det digitale kontrolsystem og de 8 forprogrammerede programmer gør madlavning til en lethed. Du kan nemt vælge tid og temperatur, og de forudindstillede programmer gør det nemt at tilberede en række forskellige retter med minimal anstrengelse.

  3. Aftagelig Kurv og Opvaskemaskine Sikkerhed: Den aftagelige kurv gør det nemt at tilberede, servere og rengøre dine måltider. Da kurven er opvaskemaskine sikker, er rengøring en simpel opgave, der sparer dig tid og besvær.

  4. Skridsikre Fødder og Overophedningsbeskyttelse: Airfryeren er udstyret med skridsikre fødder, der sikrer, at den står stabilt på næsten alle overflader. Overophedningsfunktionen giver ekstra sikkerhed ved at forhindre overophedning under brug.

Ulemper:

  1. Pladsbehov: På grund af dens størrelse kan denne airfryer tage en betydelig mængde plads i dit køkken, især hvis du har en lille arbejdsflade eller begrænset opbevaringsplads.

  2. Læring Nødvendig: Nogle brugere kan opleve en indlæringskurve for at forstå de forskellige indstillinger og programmer på airfryeren, især hvis de er nye for teknologien.

  3. Ikke Velegnet til Alle Retter: Selvom airfryeren er alsidig, kan den muligvis ikke erstatte traditionelle madlavningsmetoder fuldstændigt. Nogle retter kan kræve en mere konventionel tilgang for at opnå det ønskede resultat.

  4. Manual på Andet Sprog: Bemærk, at denne airfryer leveres uden en dansk manual, hvilket kan gøre opsætningen og brugen lidt mere udfordrende for nogle brugere.

Princess Steam airfryer 6,5 liter

Princess Steam airfryer 6,5 liter
logo
1.189 kr.

Med Princess Steam Airfryer får du en alsidig og avanceret madlavningsenhed, der kombinerer både dampning og luftfritering for at give dig utallige muligheder for at tilberede lækre og veltilberedte retter. Denne unikke kombination af tilberedningsmetoder bevarer farve, tekstur, fugt samt vigtige vitaminer og mineraler i dine måltider, hvilket resulterer i sundere og mere velsmagende resultater. Lad os udforske, hvad denne bemærkelsesværdige enhed har at tilbyde:

Dampning og Luftfritering: Princess Steam Airfryer kombinerer dampning og luftfritering, hvilket giver dig mulighed for at opnå det bedste fra begge verdener. Dampfunktionen bevare madens naturlige smag og næringsstoffer, mens luftfriteringen giver en sprød og velsmagende tekstur.

Stor Kapacitet og Høj Effekt: Med en imponerende volumen på 6,5 liter og en kraftfuld effekt på 1700 watt er denne airfryer ideel til madlavning til større grupper og familier. Du kan lave store portioner med lethed.

Brugervenlig Timerfunktion: Timerfunktionen kan indstilles op til 90 minutter, hvilket giver dig fuld kontrol over madlavningsprocessen. Den brugervenlige touchscreen gør det nemt at indstille tiden efter dine behov.

Forprogrammerede Programmer: Airfryeren er udstyret med 8 forprogrammerede programmer, der gør det endnu nemmere at tilberede forskellige retter. Med programmerne til kylling, fisk, kød, brød, pommes frites, pasta og risretter kan du skabe en bred vifte af lækre måltider.

Inkluderet Vandbeholder og Bageform: Enheden leveres med en praktisk vandbeholder og bageform, der udvider dine muligheder for madlavning og gør det lettere at tilberede forskellige retter.

Princess Steam Airfryer giver dig fleksibiliteten til at lave sundere måltider, bevarer næringsværdien i dine fødevarer og giver dig mulighed for at tilberede lækre retter til hele familien. Bemærk, at enheden ikke leveres med en dansk manual. Gør madlavning til en fornøjelse med Princess Steam Airfryer, hvor du får det bedste fra to verdener.

Fordele:

  1. Kombinerer Dampning og Luftfritering: En af de mest betydningsfulde fordele ved denne airfryer er dens evne til at kombinere både dampning og luftfritering. Dette giver dig mulighed for at tilberede sundere måltider, da dampning bevarer næringsstoffer, mens luftfritering giver en sprød tekstur.

  2. Stor Kapacitet: Med en kapacitet på 6,5 liter er denne airfryer ideel til madlavning til større grupper og familier. Du kan tilberede store portioner med lethed, hvilket gør det perfekt til sammenkomster og fester.

  3. Brugervenlig Timerfunktion og Forprogrammerede Programmer: Timerfunktionen giver dig fuld kontrol over madlavningsprocessen, og de 8 forprogrammerede programmer gør det nemt at tilberede forskellige retter med minimal anstrengelse. Dette gør madlavning enkel og bekvem.

  4. Inkluderet Vandbeholder og Bageform: Med den medfølgende vandbeholder og bageform udvides dine madlavningsoptioner, hvilket gør det lettere at tilberede forskellige retter.

Ulemper:

  1. Pladsbehov: Denne airfryer har en stor kapacitet, hvilket betyder, at den kan tage en betydelig mængde plads i dit køkken. Hvis du har en begrænset arbejdsflade eller opbevaringsplads, kan det være en udfordring.

  2. Læring Nødvendig: Nogle brugere kan opleve en indlæringskurve, især når det kommer til at forstå og udnytte alle funktionerne og programmerne i airfryeren.

  3. Ikke Velegnet til Alle Retter: Mens denne airfryer er alsidig, kan den muligvis ikke erstatte alle konventionelle madlavningsmetoder fuldt ud. Nogle retter kan stadig kræve traditionel madlavning.

  4. Mangler Dansk Manual: Bemærk, at denne airfryer ikke leveres med en dansk manual, hvilket kan gøre opsætningen og brugen lidt mere udfordrende for nogle brugere.

Steba HF5000 airfryer XL

Steba HF5000 airfryer XL

Med Steba HF5000 XL Airfryer får du en kraftfuld airfryer, der leverer store resultater med en imponerende kapacitet på 5,2 liter. Denne enhed er designet til at give dig mulighed for at tilberede en bred vifte af retter fra sprøde pommes frites til saftig kylling og lækker fisk, alt sammen med op til 80% mindre olie. Lad os udforske, hvad denne avancerede airfryer har at tilbyde:

Stor Kapacitet: Med en rummelig stegekurv på 5,2 liter har du masser af plads til at tilberede måltider til hele familien. Dette gør det ideelt til større grupper eller fester.

Syv Automatiske Programmer: Steba HF5000 XL er udstyret med syv praktiske automatiske programmer, der gør madlavningen let som en leg. Disse programmer sikrer, at dine retter tilberedes til perfektion uden besvær.

Justerbar Temperatur og Timer: Du kan tilpasse madlavningsprocessen ved at justere temperaturen fra 80 til 200° C og indstille tiden med den indbyggede 60-minutters timer. Dette giver dig fuld kontrol over madlavningen.

Hurtig og Jævn Varmefordeling: Takket være varmluft-teknologien sørger denne airfryer for hurtig og jævn varmefordeling, hvilket resulterer i lækre og ensartede resultater.

Mindre Behov for Fedtstof: En af de store fordele ved airfrying er, at du kan tilberede sunde måltider med mindre olie, da maskinen giver dig mulighed for at opnå den samme sprødhed og smag uden at kompromittere på sundheden.

Hold Varm-Funktion: Efter tilberedning kan hold varm-funktionen holde din mad varm og klar til servering, indtil du er klar til at spise.

Praktisk Indsats: Med den medfølgende indsats kan du opdele madvarerne i kurven, hvilket giver dig mulighed for at tilberede forskellige retter samtidigt uden at blande smagene.

Med Steba HF5000 XL Airfryer kan du nyde sund madlavning med stor kapacitet og bekvemmelighed. Denne airfryer giver dig mulighed for at tilberede en bred vifte af lækre retter med mindre olie, og dens automatiske programmer gør madlavningen enkel og stressfri.

Fordele:

  1. Stor Kapacitet: En af de mest betydelige fordele ved denne airfryer er dens imponerende kapacitet på 5,2 liter. Dette giver dig masser af plads til at tilberede måltider til hele familien eller større grupper.

  2. Syv Automatiske Programmer: De syv automatiske programmer gør madlavningen let som en leg. Du kan tilberede forskellige retter uden besvær, da maskinen tager sig af indstillingerne for dig.

  3. Hurtig og Jævn Varmefordeling: Takket være varmluft-teknologien opnår du hurtig og jævn varmefordeling, hvilket resulterer i lækre og ensartede resultater.

  4. Mindre Behov for Fedtstof: Airfryeren giver dig mulighed for at tilberede sunde måltider med op til 80% mindre olie, hvilket er godt for din sundhed.

Ulemper:

  1. Størrelse og Pladsbehov: Denne airfryer har en stor kapacitet, hvilket betyder, at den kan tage en betydelig mængde plads i dit køkken. Hvis du har en lille arbejdsflade eller begrænset opbevaringsplads, kan det være en udfordring.

  2. Kompleksitet: Brugere, der ikke er vant til airfryers eller teknologisk avancerede apparater, kan opleve en indlæringskurve for at udnytte alle funktionerne og automatiske programmer korrekt.

  3. Manglende Dansk Manual: Det bemærkes, at denne airfryer ikke leveres med en dansk manual, hvilket kan gøre opsætningen og brugen mere udfordrende for nogle brugere.

  4. Pris: Steba HF5000 XL Airfryer er en avanceret enhed med stor kapacitet, hvilket afspejles i prisen. Det kan være en investering, der ikke passer til alle budgetter.

Andre dobbelt airfryer

Hvorfor vælge en dobbelt airfryer?

Der er flere gode grunde til at vælge en dobbelt airfryer til din køkken:

Tidsbesparelse: Med en dobbelt airfryer kan du tilberede to forskellige retter samtidig. Dette sparer dig tid i køkkenet, især når du laver måltider til en større gruppe eller ønsker at forberede både hovedret og sideskål på samme tid.

Sund madlavning: Airfryere bruger varmluftsteknologi til at tilberede maden, hvilket betyder, at du kan opnå sprødhed og tekstur uden at bruge store mængder olie. Dette gør det muligt at nyde favoritretter med mindre fedt og kalorier, hvilket kan være godt for din sundhed.

Alsindelige funktioner: De bedste dobbelt airfryere kommer med en bred vifte af funktioner, herunder grilning, bagning, ristning og opvarmning. Dette gør dem alsidige og egnede til forskellige typer madlavning, fra stegning af pommes frites til bagning af brød.

Let rengøring: De fleste dobbelt airfryere er designet med aftagelige kurve eller skuffer, der er nemme at rengøre. Dette reducerer besværet med rengøring efter madlavning.

Energieffektivitet: Airfryere er kendt for at være energieffektive, da de bruger mindre strøm end traditionelle ovne til at tilberede maden. Dette kan hjælpe med at reducere dine energiomkostninger.

Bevarelse af smag og næringsstoffer: Airfryerteknologien bevarer smagen og næringsstofferne i dine fødevarer bedre end friturestegning, hvorved du får mere velsmagende og sunde måltider.

Samlet set er en dobbelt airfryer en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken, der giver dig mulighed for at lave velsmagende og sunde retter med lethed og effektivitet. Det er en investering i bekvemmelighed, smag og din generelle velvære.

Hvad er en dobbelt airfryer?

En dobbelt airfryer er en type airfryer, der har to separate kurve, skuffer eller rum til tilberedning af mad samtidig. Airfryere er køkkenapparater, der bruger varmluftsteknologi til at tilberede mad ved at cirkulere varm luft omkring fødevarerne. Dette skaber en sprød og tekstureret overflade, lignende den, du ville opnå ved friturestegning, men med meget mindre eller ingen olie.

Med en dobbelt airfryer kan du udnytte denne teknologi til at tilberede to forskellige retter på samme tid, uden at smagene blander sig. Dette gør det ideelt til måltidsforberedelse, når du ønsker at lave både en hovedret og en sideskål samtidig eller til at tilberede forskellige retter for at imødekomme forskellige smagspræferencer.

Dobbelt airfryere kommer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, der kan omfatte grilfunktioner, bagning, ristning og mere. De er kendt for at være alsidige og bekvemme køkkenredskaber, der giver dig mulighed for at tilberede sund og velsmagende mad med minimalt brug af olie og med mindre besvær ved rengøringen i forhold til traditionel friturestegning.

Fordele og ulemper ved en dobbelt airfryer?

En dobbelt airfryer har flere fordele, men der er også nogle ulemper at overveje, afhængigt af dine individuelle behov og præferencer. Her er nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved at bruge en dobbelt airfryer:

Fordele ved en dobbelt airfryer:

Tidsbesparelse: Du kan tilberede to forskellige retter samtidig, hvilket sparer tid i køkkenet, især når du laver mad til flere personer eller ønsker at forberede flere retter til et måltid.

Sund madlavning: Brug af minimal eller ingen olie til madlavning gør det muligt at reducere kalorieindtaget og mængden af usundt fedt i dine måltider, hvilket kan gavne din sundhed.

Alsindelige funktioner: Mange dobbelt airfryere leveres med forskellige funktioner, såsom grilning, bagning, ristning og opvarmning, hvilket gør dem alsidige og egnede til forskellige typer madlavning.

Let rengøring: De fleste dobbelt airfryere har aftagelige kurve eller skuffer, der er nemme at rengøre, hvilket gør vedligeholdelsen enkel og bekvem.

Energieffektivitet: Airfryere bruger normalt mindre strøm end traditionelle ovne, hvilket kan hjælpe med at reducere dine energiomkostninger.

Bevarelse af smag og næringsstoffer: Airfryerteknologien bevarer smagen og næringsstofferne i dine fødevarer bedre end friturestegning, hvilket resulterer i velsmagende og sunde måltider.

Ulemper ved en dobbelt airfryer:

Størrelse: Dobbelt airfryere kan være større og optage mere plads på dit køkkenbord eller i skabet sammenlignet med enkeltkammer airfryere.

Pris: Dobbelt airfryere er normalt dyrere end enkeltkammer airfryere på grund af deres større kapacitet og funktioner.

Kompleksitet: Nogle dobbelt airfryere kan have flere funktioner og indstillinger, hvilket kan være forvirrende for nogle brugere. Det kan tage lidt tid at lære at bruge enheden korrekt.

Vægt: På grund af deres størrelse og kapacitet kan dobbelt airfryere være tunge, hvilket kan gøre det vanskeligt at flytte dem rundt i køkkenet.

Samlet set afhænger beslutningen om at vælge en dobbelt airfryer af dine individuelle behov og præferencer. Hvis du har brug for at tilberede flere retter samtidig eller ønsker at spare tid i køkkenet, kan en dobbelt airfryer være en god investering. Men hvis pladsen er begrænset, eller hvis du kun sjældent har behov for at tilberede flere retter samtidig, kan en enkeltkammer airfryer være mere passende for dig.