Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

DE 8 BEDSTE PROJEKTOR

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Projektor test

En projektor i stuen eller soveværelse, kan få rummet til at virke som en biograf og det kan være det helt rette valg for dig der elsker film eller serier. Derudover så er den også rigtig god, hvis du skal fremlægge noget på arbejde. Noget nyt som mange er begyndt på er, at tage sin projektor med på teltturen og kan derfor nyde en god film eller sin ynglings serie på turen.

Uanset om du køber en stor eller lille, eller en dyr eller billig projektor, så vil en projektor give dig mulighed for at skabe en hyggelig aften. Du kan fx bruge en projektor til hjemmebiograf, og skabe en hyggelig filmaften.

Der findes et væld af forskellige projektor på markedet, og derfor kan det godt være en svær opgave at finde de bedste projektor på nettet. Derfor har vi samlet de 8 bedste her i artiklen, så du nemt kan få et overblik over dem. Vi har samlet 3 råd herunder, som du bør tænke over inden du køber din nye projektor.

  • Hvad er dit budget?
  • Hvordan skal du bruge den?
  • Bærbar eller stationær?

Epson Projektor

Stilfuld, minilaserprojektor
Projicer hvor og når som helst med denne kompakte projektor, der er fyldt med avancerede tekniske funktioner. Den kan projicere i alle retninger på en væg, et loft eller et gulv. Med dens elegante, afrundede hjørner, kobberkant og Yamaha-højttaler ser den godt ud fra enhver vinkel, hvor du vælger at bruge den.

Større er bedre
Gør dit hjem til begivenhedernes centrum og sæt liv i underholdningen med et skarpt og livagtigt billede helt op til imponerende 150″. Du kan få alles opmærksomhed og skabe en fælles oplevelse omkring disse mindeværdige øjeblikke.

Plug-and-play
Vi mener, at en projektor ikke skal være mere kompliceret at bruge end et TV. Derfor er denne projektor hurtig og problemfri at opsætte med funktioner som keystonekorrektion, som hjælper med hurtigt at placere billedet. Start bare velkomstvejledningen ved hjælp af fjernbetjeningen og se, hvordan du nemt klargør projektoren.

projektor

Pris

7.495,00 kr

Epson Projektor EB-FH06

Større er bedre

Uanset om du ser din yndlingsfilm eller holder en præsentation, kan denne projektor opnå en imponerende 332 tommer skærm. Det er også fantastisk kvalitet med 3LCD-teknologi, der gør skærmen op til tre gange lysere end konkurrenternes produkter. Ud over de lyse og levende farver producerer kontrastforholdet på 16.000:1 definerede skygger og dybe sorte nuancer. Fra familie og venner til forretningskolleger og kunder, det vil helt sikkert få alles opmærksomhed.

Lyse billeder i høj kvalitet

Selv i lyse rum leverer denne kraftfulde, men alligevel overkommelige Full HD-projektor usædvanligt lyse, men farverige billeder med klare detaljer. Det er alt sammen takket være 3LCD-teknologi, som producerer et lige højt hvidt og farvet lysoutput på 3.500 lumen.

Langtidsholdbar løsning

Leder du efter en langsigtet, problemfri og overkommelig løsning til dine projektionsbehov? Denne models langtidsholdbare lampelyskilde giver dig 18 års underholdning.

Stressfri opsætning

Her er en projektor, der er designet med bærbarhed og hurtig opsætning i tankerne. Bæretasken gør det nemt at flytte fra rum til rum, og du kan hurtigt placere billedet med keystone-korrektion og få adgang til indhold blot med HDMI-indgangene.

projektor

4.499,00 kr

Samsung Projektor 

Dynamisk vinkel på 180˚
Find den perfekte betragtningsvinkel. Flyt skærmen fra væggen til loftet med nogle få klik. Du skal bare ændre vinklen og glæde dig over resultatet.

Kompakt design
Mød The Freestyle. Alt, hvad du kan ønske dig af en smart projektor i et kompakt format.

Bærbar
Lav vægt. Let at have med. Tag The Freestyle med dig, og få glæde af en stor skærm, uanset hvor du er.

360-graders design
The Freestyle har et unikt design og en funktion til automatisk justering, som giver dig en optimal hjemmebiografoplevelse fra enhver vinkel, som du kan tage med dig til helt nye steder.

Auto Keystone
The Freestyle retter automatisk skæve billeder op, så du får et rektangulært billede, der står lige – hver gang. Det eneste, du skal gøre, er at tænde den.

Autofokus
The Freestyle fokuserer automatisk, så du har et skarpt og klart billede inden for få sekunder. Du kan nøjes med at fokusere på indholdet.

Auto Leveling
Auto Leveling retter skærmen op, selv om underlaget under The Freestyle er ujævnt – uanset om det er en ujævn overflade, en blød seng eller noget midt imellem.

projektor

6.787,00 kr

Epson Projektor EH-TW7000 

Med denne 4K PRO-UHD1-projektor får du eksklusive funktioner, der er til at betale. Du kan få fornøjelsen af det nyeste 4K-indhold med en fantastisk billedkvalitet og et billede, der kan blive op til 500″. Ved hjælp af objektivforskydning, optisk zoom og keystonekorrektion kan du nemt opstille billedet. Få 4K-indhold og tilslut streamingenheder, Blu-ray-afspillere, spillekonsoller og meget mere via HDMI-portene.

Det komplette billede
Få klare og levende farver med denne prisbillige 4K PRO-UHD1-projektor. Med et lige højt output for hvidt og farvet lys på 3.000 lumen har projektoren både høj lysstyrke og intense farver. Det høje kontrastforhold på 40.000:1 giver dybe sorte og tydeligt definerede skygger, og billedinterpolationen giver skarpere og hurtigere billeder.

Oplevelsen af en stor skærm
Lad dig rive med af din hjemmebiograf med en dragende storskærmsoplevelse. Denne projektor kan danne en skærmstørrelse på op til 500″, kan afspille 2D- og 3D-indhold, og den har indbygget, støjreducerende teknologi. Objektivforskydningen og keystonekorrektionen sørger for, at dit billede er lige præcis der, hvor det skal være.

Stream nemt indhold
Sæt stikket i og afspil 4K1-indhold helt enkelt ved at tilslutte en streamingenhed bagpå projektoren. Efter et kort øjeblik er den klar til brug. Du kan også afspille 4K1-indhold fra en spillekonsol, en tv-modtagerboks, en Blu-ray-afspiller, en tablet eller andre enheder via de to HDMI-porte. Opret trådløs forbindelse til din lyd via SCMS-T-understøttet Bluetooth.

projektor

7.999,00 kr

XGIMI Projektor

1080p Full HD-opløsning fra så lille et produkt — du behøver ikke længere at vælge mellem en bærbar projektor og høj opløsning. XGIMI avanceret autofokusteknologi sikrer, at det projicerede billede altid er klart og lyst.

Lille og smart
XGIMI MoGo Pro+ kommer med XGIMIs seneste funktion til automatisk keystone-korrektion — du kan få et rektangelbillede på få sekunder fra sideprojektion. Lille og kraftfuld
Et indbygget batteri med højere kapacitet sikrer, at du kan nyde længere spilletid. (2 til 4 timers videoafspilning, afhængig af faktisk brug)

Lille og Utrolig
XGIMI MoGo Pro+ er drevet af Harman-Kardon dobbelthøjttaler. Lyden er professionelt indstillet af Gold Ear Lab, hvilket betyder, at MoGo Pro+’s højttaler er velafbalanceret og perfekt til enhver form for musik. Du kan også bruge den som en ekstern Bluetooth-højttaler via Bluetooth eller 3,5 mm lydkabel.

Lille og let
Kroppen er kun 14,7 cm (5,8 tommer) høj, og nettovægten er 0,9 kg (1,98 lbs). Som på størrelse med en vandflaske, der ikke fylder meget og nemt kan puttes i tasken.

OK Google
Tryk på Google Assistant-knappen på din fjernbetjening for at gøre mere på dit tv med din stemme. Bed Google om at søge efter den seneste blockbuster, streame shows eller åbne multiplayer-spil. Få den til at dæmpe lyset ved at tilslutte smarte hjemmeenheder. Administrer opgaver og se din kalender. Eller stil spørgsmål og se svarene på dit tv.

projektor

4.999,00 kr

Epson Projektor EH-TW7100

4K PRO-UHD giver knivskarpe og tydelige billeder
Se indhold i oprindelig 4K og opskaleret indhold, der ikke er i 4K

Projektoren er let at klargøre, og du kan hurtigt se indhold
Stream indhold ved at tilslutte enheder i en af de to HDMI-porte

Professionel kvalitet til en fornuftig pris
Fleksible funktioner, der giver en 4K-oplevelse til en overkommelig pris

Imponerende biografoplevelse
Få det bedste ud af film, sport og spil

Se en film om dagen i syv år
5.000 timers lampelevetid i strømsparetilstand

projektor

13.746,00 kr

XGIMI Projektor

Mød HORIZON Pro, den mest alsidige og nemmeste at bruge ægte 4K-hjemmeprojektor fra XGIMI. HORIZON Pro pakker førsteklasses funktioner i en intuitiv og kraftfuld pakke.

Tag alt arbejdet med at finde det perfekte 4K-billede; bare tænd for HORIZON i ethvert rum, og omform din biografoplevelse på få sekunder lige ud af boksen.

Bliv mere fordybende hvor som helst du vælger med brancheførende billedkvalitet, intelligente billedfunktioner og Hi-Fi-lyd fra Harman Kardon. Ikke flere grænser, ikke mere besvær.

projektor

15.999,00 kr

Optoma Projektor

Fordyb dig i en verden af Ultra HD-spil, live sport, tv-serier og film. Den lynhurtige 4K UHD UHD38x med lav latenstid leverer imponerende billeder i biografkvalitet, en ultralav inputforsinkelse på 4,2 ms og en høj opdateringshastighed på 240 Hz – perfekt til en konkurrencemæssig spilfordel. Tv- og filmfans kan også nyde fremragende farvedybde, krystalklare detaljer og funklende kontrast for en fantastisk medrivende oplevelse.

Denne stilfulde projektor er fyldt med den nyeste teknologi og funktioner og har HDR-kompatibilitet (High Dynamic Range) og HLG-kompatibilitet, Full 3D og to HDMI 2.0-porte. Perfekt til at nyde livagtig storskærmsunderholdning i ethvert opholdsrum.

projektor

10.490,00 kr

Hvilken projektor skal jeg vælge?

For at du kan vælge den helt rigtige projektor til din bolig, så skal du overveje hvor stor en skærm du ønsker og om den skal være let at have med på farten eller om den skal monteres i loftet i stuen. Når du har overvejet disse ting, vil du være klar til at finde den bedste projektor til dine behov.

Størrelse på billedet

Er det kun dig selv der skal se film på projektoren, eller er i måske flere der skal se film sammen? Hvis det blot er til dig selv, så kan du sagtens nøjes med en af de mindre og billigere modeller. Men er i derimod flere der skal se film sammen, så anbefaler vi at du vælger en projektor med en stor skærm.

Distance

Hvis du har et hus eller lejlighed, med meget store vægge, så kan du blot skippe dette afsnit. Hvis du derimod bor i en mindre lejlighed eller hus, så bør du overveje hvor den skal stå og hvor langt fra væggen den skal være, inden du vælger din nye projektor.

Lysstyrke

Det vigtigste er lysstyrken. Skal du lave oplæg på arbejdspladsen, hvor der kan være meget lys i rummet, er det vigtigt med en projektor, som kan producere meget lys.

Skal du derimod se film i et mørkt rum, har lysstyrken ikke lige så stor betydning.

Der er altså ikke et endegyldigt svar på, hvilken projekter du skal vælge. Det kommer an på dine behov.

Hvor mange lumen skal en projektor have? 

Hvis du ved at din projektor, skal bruges i et rum, hvor der er mørkt og ingen vinduer, så kan de fleste projektorer klare opgaven for dig.

Hvis du har tænkt på at, bruge din nye projektor i et rum, hvor der måske ikke er mørklægningsgardiner eller hvor der bare ofte er ret lyst. Så anbefaler vi du køber en projektor med bright ambient light, hvilket er mellem 4000-6000 lumen.

Måske vil du også læse: