Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

Er du lige begyndt til padel tennis? Så er du blot en af mange danskere, der har forelsket sig i den nyankomne sport. Hvis du endnu ikke ved hvad padeltennis er, så kan det bedst beskrives som en blanding mellem tennis og squash.

Det er et spil som alle kan lære og det er faktisk også et spil, som passer til alle aldre. Derudover så er det også en rigtig god sport, hvis du har børn der gerne vil lære at spille med ketcher. Med det sagt så kan voksne også bruge sportsgrenen, til at lære at spille med ketcher.

Det er en af de sportsgrene, hvor du kan komme i gang uden at skulle bruge flere tusind kroner, på en helt masse udstyr. Du skal blot bruge en ketcher som typisk lavet af glasfiber, carbon og kulfiber, men derudover findes det i et utal af forskellige designs og stilarter.

OBS: – Hvis du først skal til at spille din første padeltennis kamp, så anbefaler vi ikke du køber en ketcher til flere tusind kroner, men derimod vælger en til et par hundrede kroner.

Her i artiklen guider vi dig til de 9 bedste padel bat på markedet.

HVAD SKAL MAN OVERVEJE, FØR MAN KØBER EN PADELTENNIS-BAT?

Form og balance – hvis du først skal til at starte med at spille padeltennis, så anbefaler vi et rundt padel bat. Det giver god kontrol, præcision og hastighed takket være en vægtbalance, der er tæt på grebet. Der er dog ikke så meget kraft i dit skud, med et rundt padelbat, men du kan dog vælge at opgradere battet senere hen, når du er ved at blive bedre til sporten.

Padeltennisspillere, der bruger et diamantformet padeltennis-bat, er ofte offensivt orienteret, når det kommer til spillet på banen. Et dråbeformet padeltennis-bat kombinerer fordelene ved de runde og diamantformede modeller. Dråbeformede padeltennis-bat er derfor et oplagt valg til spillere, der veksler mellem defensivt og offensivt spil. De giver den bedste balance mellem kraft og kontrol, fordi vægten er mere jævnt fordelt.

Vægt – Vær opmærksom på vægten af dit padel bat, normal vægt på et padel bat ligger mellem 300 – 400 gram. Hvilket også gøre det optimalt til at skyde hård og præcist.

Materiale – Når du skal vælge et padel bat, så er der utrolig mange forskellige at vælge mellem i mange forskellige materialer. Vi anbefaler du vælger et padel bat i glasfiber.

Pris – Den sidste ting du bør overveje inden du trykker køb er, hvor meget du ønsker at bruge på dit nye padel bat. Du kan nemlig finde padel bat i mange forskellige prisklasser. Som så meget andet, så behøver et dyr bat nødvendigvis ikke være bedre end et billigt bat. 

DE 9 bedste padel bat:

 Adidas Metalbone Lite 3.1

Dette bat er lavet med nogle fordelagtige teknologier, for at giver dig den bedst mulige spilleoplevelse og ydeevne på banen. Den giver en rigtig god power til angrebsspilleren. 

Den ene teknologi som er brugt er Spin Blade. Det er en teknologi som vil gøre det muligt at tilføje det nødvendige spin til dine aggressive slag. 

Dens Fiber Glass og EVA Soft Performance sammensætning, giver dig mulighed for at få en fremragende følelse af komfort. 

Det er lidt svære at ramme sweetspottet rent og præcis, da det er placeret i toppen af battet. 

Specifikationer

Mærke:Adidas
Farve:Rød / Sort
Kerne:Blød
Hovedform:Diamant
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Høj (Hovedtung)
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Carbon / Glasfiber
Niveau:Motionist / Øvet / Turneringsspiller
Spillertype:Power
Overflade:Glasfiber
Overfladestruktur:Ru
Køn:Unisex
Cover:Pose cover medfølger
padel bat

 Babolat Technical Viper Juan Lebrón

Er du den aggressive og mere erfarne padelspiller – og er du tilmed kæmpe Juan Lebrón fan? Så er du landet det helt rigtige sted. Dette padel bat har en kombination af et diamantformet hoved, hovedtung balance, standard vægt, stiv overflade og en flerlags-kerne. Denne kombination genererer masser af power i dine offensive slag. Hertil har Babolat benyttet de bedste materialer og vildeste teknologier under udviklingen af dette bat.

12K Carbon er det stive carbon-materiale, der er benyttet til overfladen. Denne stive overflade giver dig maksimal “eksplosivitet” og præcision på banen!

3D Spin+ er teknologien bag det innovative overflademønster. Denne mønstrede overflade genererer masser af spin og boldføling.

X-EVA er teknologien, hvor kernen opbygges af tre lag EVA. De to yderste lag er stive og det inderste lag er blødere. Dette har resulteret i en lynhurtig genvinding og overlegen kraftoverførsel ved de mere aggressive slag.

Holes Pattern System er teknologien bag fordelingen og størrelsen af hullerne i hulmønstret. Dette optimereret hulmønster forbedre kraftoverførslen og øger præcisionen i dine slag. 

Specifikationer

Mærke:Babolat
Farve:Rød / Sort
Kerne:Middelhård
Hovedform:Diamant
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Høj (Hovedtung)
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Carbon
Niveau:Motionist / Øvet / Turneringsspiller
Spillertype:Power
Overflade:12K Carbon
Overfladestruktur:Mønstret
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

 ZERV Cruze Z100

Dette padel bat er et rigtigt godt begynder og kontrol bat fra ZERV. Den kommer med nogle forskellige teknologier, for at give den optimale ydeevne og oplevelse. 

Rammen er lavet af glasfiber og overfladen er lavet med Pro 3K Glass Fiber. Glasfiberen i battet giver en en større elasticitet. Derudover giver den også en rigtig god kontrol og et bedre touch på bolden, så du får en bedre boldføling.

EVA Core Foam er kernen i battet. Skummet giver et super godt touch og en god kontrol. Skummet er fleksibel og elastisk og derfor får du en god bounce. 

Battet har et rundt hovedform, hvilket er super godt til begynderen, da det giver en fremragende kontrol

Vægten er ligeligt fordelt i battet, det vil sige at den er Even balance. Derfor får du hverken mere power eller mere kontrol ud af balancen. 

Specifikationer

Mærke:ZERV
Farve:Sort
Kerne:Middelhård
Hovedform:Rund
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Even balance
Rammeprofil:36,5 mm
Rammemateriale:Glasfiber
Niveau:Begynder / Let øvet / Motionist
Spillertype:Kontrol / Allround
Overflade:Glasfiber
Overfladestruktur:Glat
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

 ZERV Spyro Classic

Med dette bat får du helt sikkert alt det power som du har brug for. Battet er helt sikkert et fantastisk bat, som ikke skuffer, da den er lavet med 100% carbon og nogle lidt bedre materialer, end de lavere bat. Det er lavet med nogle fordelagtige teknologier, for at give de bedste forudsætninger for den bedste ydeevne og spilleoplevelse.

Kernen er lavet med EVA Core Foam. Dette er en skum med en super hurtig genvinding. Det vil sige at kernen hurtigt kommer tilbage til sin oprindelige form, og derfor er du altid klar til det næste slag.

Rammen er lavet med Carbon Fiber. Det betyder at den er lavet af 100% carbon. Dette er en stor fordel da carbon er et stærkt materiale og derfor giver de en bedre holdbarhed og stabilitet til battet. Derudover giver det også en bedre energioverførsel så du er sikker på en god power til hvert slag.

Super Carbon Fiber, er det materiale som er brugt i overfladen af battet. Dette er en carbon materiale som genererer en ekstra power, samt gøre battet ekstra holdbart og stabilt sammen med carbon rammen.

I dette bat får du også et Højt Sweet Spot. Det vil sige at sweet spottet sidder øverst i battet. Derfor er battet også lidt mere avanceret at spille med, da man skal have en god kontrol, for at kunne ramme sweet spottet rent og dermed få et godt slag. Men det vil også sige at hvis du har kontrollen til at ramme sweet spottet, kan du virkelig få nogle præcise og powerful slag! 

Specifikationer

Mærke:ZERV
Farve:Blå
Kerne:Middelhård
Hovedform:Diamant
Vægt:Light (345-360 g)
Balance:Høj (Hovedtung)
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Carbon
Niveau:Let øvet / Motionist / Øvet
Spillertype:Power
Overflade:Carbon
Overfladestruktur:Ru
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

 Dunlop Speed Attack

Dette Dunlop padel bat er perfekt til den erfarne padelspiller, der ønsker den perfekte kombination af manøvrevenlighed og fart. Det har et oversized rundt hoved, et kæmpe sweetspot, mellem balance, aerodynamisk ramme og meget mere.

Aeroframe er teknologien, der benyttet til rammekonstruktionen. Denne innovative rammekonstruktion generere lynhurtig fart til dine angribende skud. Rammen er lavet af Graphite, der er et stærkt grafit materiale. Dette materiale sikre en slidstærk og stabil ramme.

Overfladen er lavet af et tyndt lag Graphite. Dette resulterer i en slidstærk overflade, der har en suveræn boldføling. Hertil er overfladen belagt med Extra Grip, der er et ru materiale. Den ru overfladestruktur fremmer boldfølingen og generere masser af spin i dine slag.

Specifikationer

Mærke:Dunlop
Farve:Sort
Kerne:Middelhård
Hovedform:Rund
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Even balance
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Grafit
Niveau:Let øvet / Motionist / Øvet
Spillertype:Allround
Overflade:Grafit
Overfladestruktur:Ru
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

 Head Graphene 360+ Gamma Pro

Er du en seriøs padelspiller, der er på udkig efter kontrolleret power og et komfortabelt touch? Så skal du ikke lede længere! Dette bat leverer ultimativ power på banen uden, at gå på kompromis med spillekomfort. Desuden har Head inkorporeret suveræne materialer og innovative teknologier i dette bat;

Graphene 360+ er Head’s signatur grafit teknologi, der inkorporerer innovative spiralfibre. Disse spiralfibre optimerer energioverførslen og boldfølingen.

Power Foam er det skum, der er benyttet til kernen. Dette skum giver battet en overlegen power og energioverførsel.

Anti Shock Skin er det beskyttende polymeric materiale, der er placeret langs toppen af rammen. Denne rammebeskytter beskytter rammen mod slag og skrammer.

Smart Bridge er teknologien bag ‘broen’. Denne teknologi forbedre battets stabilitet, slidstærkhed og kraftoverførslen ved slag.

Specifikationer

Mærke:Head
Farve:Lysegrøn / Sort
Kerne:Hård
Hovedform:Rund
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Høj (Hovedtung)
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Grafit
Niveau:Motionist / Øvet / Turneringsspiller
Spillertype:Allround / Power
Overflade:Grafit
Overfladestruktur:Glat
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

 Nox ML10 Pro Cup Silver 2022

Kontrolstærkt og power. Det er hvad du får ved dette padel bat. Battet egner sig til de fleste type spillere. 

Det har en vægt på mellem 350-365 g. Det gør det til et lidt lettere bat, som kan give dig et hurtigere sving og boldføling og kan derfor henvende sig fint til kvinder. 

Yderlige kommer det med even balance, der gør at vægten er lige fordelt i battet. Det giver dig kombinationen af power og kontrol

Padel battet har et rundt hovedform, som giver dig kontrollen. Denne hovedform egner sig til de fleste spiller, du får nemlig et sweetspot som er stort og centralt liggende. Det giver dig god mulighed for at rammen bolden rent. Med dette hoved kan du holde fokusset på det defensive spil. 

I den nye udgave af 2022 battet, får du Smartstrap med. Det gør det super nemt for dig og udskifte din håndledssnor, som også kan hjælpe til at holde hygiejne højt. 

Du får yderligere teknologien Dynamic Composite Structure som sikre fibrene i battet har en længere holdbarhed.

Specifikationer

Mærke:Nox
Farve:Hvid / Pink / Sølv
Kerne:Middelhård
Hovedform:Rund
Vægt:Light (345-360 g)
Balance:Even balance
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Carbon
Niveau:Begynder / Let øvet / Motionist
Spillertype:Kontrol
Overflade:Glasfiber
Overfladestruktur:Glat
Køn:Unisex
Cover:Pose cover medfølger
padel bat

 Vibor-A Liquid King Cobra

Et padel bat til den professionelle spiller, der vil sikre sig at de spiller med det bedste af det bedste! I battet finder du de bedste teknologier der tilsammen giver dig et padel bat der stryger helt til tops. Her får du et rigtig power bat!

Diamantform: Formen på dette padel bat gør at sweet spottet er placeret højt på battet! Dette gør at der tilføres ekstra meget power til dine slag så du kan smashe dine modstander ud af banen!

Hovedtung: Balancen i battet ligger også højt, så du får altså en farlig kombination her, med et padel bat der sikre dig maksimal power i dit spil!

Soft Core: I kernen på battet finder du det en fremragende blød kerne. Den er lavet af høj kvalitet og er med stor effekt med til at dæmpe de vibrationer, der kan opstå når du slår meget hårdt til din padel bold!

Specifikationer

Mærke:Vibor-A
Farve:Sort
Kerne:Blød
Hovedform:Diamant
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Høj (Hovedtung)
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Carbon
Niveau:Øvet / Turneringsspiller
Spillertype:Power
Overflade:Carbon / 12K Carbon
Overfladestruktur:Mønstret
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

 Fila The Signum

Det verdenskendte mærke FIla er kommet på banen med deres helt eget padeludstyr – og The Sigmum er deres bud på et top padel bat. Det henvender sig til den erfarne padelspiller, der ønsker masser af fart i sine skud uden, at gå på kompromis med kontrollen.

Det har et dråbeformet hoved, højt balancepunkt og vejer mellem 360 og 380 gram. Kernen er lavet af et medium-hårdt EVA materiale, hvilket sikre et hurtigt, præcist og komfortabelt slag. Rammekonstruktionen lavet af et stærkt carbon-materiale. Dette resulterer i en stærk og stabil rammekonstruktion. Overfladen er lavet 12K Carbon, hvilket resultere i en slidstærk og stiv overflade, der genere fart og præcision til dine slag. Hertil er overfladen belagt med et specialdesignet overflademønster, der giver et suverænt ‘riv i bolden’ og fremmer spin-potentialet.

Fila er anerkendte for deres klassiske og stilrene designs – hvilket går igen i deres nye padel-serie. Dette har resulteret i et enkelt, stilrent og klassisk design – hvilket er atypisk i padelverdenen.

Specifikationer

Mærke:Fila
Farve:Mørkeblå (Navy)
Kerne:Middelhård
Hovedform:Dråbe
Vægt:Standard (360-375 g)
Balance:Høj (Hovedtung)
Rammeprofil:38 mm
Rammemateriale:Carbon
Niveau:Motionist / Øvet / Turneringsspiller
Spillertype:Allround
Overflade:12K Carbon
Overfladestruktur:Mønstret
Køn:Unisex
Cover:Medfølger ikke
padel bat

HVILKET PADEL BAT SKAL JEG VÆLGE?

Når du skal finde det perfekte padeltennis bat, så må du for guds skyld ikke lade dig forvirre at navnet tennis, der er nemlig stor forskel på de forskellige bat. Det er skam rigtigt nok, at sporten minder meget om hinanden, men alligevel ikke og derfor er der også stor forskel på de to bat.

Det er meget vigtigt at du udvælger det rigtige padel bat, for at kunne spille optimalt og vinde en masse padeltennis kampe!

Padeltennis er som sagt gået hen og blevet en meget populær sportsgren her i Danmark og derfor har udstyret indenfor sportsgrenen også udviklet sig en hel del igennem årene. Hvis du stadig ikke har en anelse om, hvilket bat der er det rigtige for dig. Så anbefaler vi dig, at tage ind i den lokale sportsbutik. De har formentlig flere forskellige bart på lager og kan guide dig til det helt rigtige bat for dig. 

Hvis du derimod har en god anelse om, hvilket bat der vil vær det rigtige for dig. Så anbefaler vi du enten udvælger dig et her i guiden, eller undersøger nettet for muligheder. Der er nemlig et kæmpe udvalg af padel bat på nettet.

HVAD KOSTER ET PADEL BAT?

Som så meget andet, så kan du også finde padel bat i mange forskellige prisklasser. Prisen afhænger meget af formen, materialet og hvilket mærke der har produceret battet. Som nævnt længere oppe i artiklen, så er det ikke nødvendigvis prisen der afhænger, af om det er et godt bat. Derfor kan du også sagtens finde et billigt bat, der er rigtig godt.

Det er klart at hvis du går meget op i mærket, så kommer du også til at betale for det. Et af de mest anerkendte mærker indenfor padeltennis udstyr er Wilson. Men her kommer du også til at betale for deres kvalitet.

Hvis vi ikke har det padel bat som du leder efter her i artiklen, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på padelshoppen.dk. De har samlet et kæmpe udvalg af alt indenfor padel, både til dig der skal til at starte, men også til den professionelle padel spiller.

Måske vil du også læse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *