Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

TEST-OVERSIGT | DE 5 BEDSTE OPVASKESTATIV

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Opvaskestativ test

Et opvaskestativ vil gøre din opvask en del nemmere og hurtigere. Det er det oplagte at tilkøbe til sit køkken, hvis du ligesom mig hellere ikke syntes det er sjovt at vaske op. Den simple konstruktion gør din håndopvask meget nemmere og arbejdstiden kortere, fordi du undgår at skulle tørre hvert element. Her i artiklen har vi samlet de 5 bedste opvaskestativer, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste og vælge den, der passer dig bedst!

SÅDAN UDVÆLGER VI PRODUKTER HOS Testmagasin

Herunder har vi samlet en liste med, hvordan vi gennemgår produkter, inden vi skriver vores artikel om kategorien. 

Sådan fungerer det:

 1. Det første vi starter med, er at gennemsøge nettet for spændende produkter.
 2. Derefter går vi i gang med at undersøge alle produkter indenfor kategorien og udvælger de bedst anmeldte og mest populære produkter.
 3. Til sidst skriver vi en artikel om kategorien, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter indenfor kategorien.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at finde de bedste opvaskestativer. Derfor kan du også længere nede i artiklen finde de bedste opvaskestativer. 

Dorre Disa

Gør opvasken nemmere og mere overskuelig ved at lade det tørre på det smarte opvaskestativ fra Dorre. I stedet for at se opvasken som en sur opgave, kan du nu tage den med lidt overskud, da de rene tallerkener og glas kan få lov til at tørre sig selv på stativet. Disa opvaskestativet har to planer, hvilket gør, at der er masser af plads på stativet.

Opvaskestativet er fremstillet af forkromet jern, og der medfølger en bestikholder samt en praktisk bakke af plast, som opsamler al overskydende vand. Stativet måler 32 cm. i højden, 47 cm. i bredden og 34 cm. i dybden.

 • Masser af plads til opbevaring
 • Holder til bestik medfølger
 • Gør opvasken mere overskuelig
opvaskestativ

244,00 kr

Oxo Sammenfoldeligt

Gør det mere overskueligt at tage opvasken ved hjælp af det praktiske opvaskestativ fra OXO. Stativet er designet til, at du kan placere dine rene og våde tallerkener, skåle, glas, krus, gryder, bestik osv. på, så de kan tørre, uden du behøver at finde viskestykket frem.

Opvaskestativet er sammenfoldeligt og kan foldes helt fladt, hvilket gør det nemt at opbevare, uden at det optager meget plads. Derudover medfølger en unik bestikholder, der kan monteres på stativet. Bunden kan rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen.

 • Gør opvasken nemmere
 • Passer til alt dit service
 • Bestikholder medfølger
opvaskestativ

420,00 kr

Joseph Extend

Med det innovative opvaskestativ fra Joseph Joseph er det en fornøjelse at tage opvasken. Stativet kan udvides for at give plads til endnu mere ren service, og det er udstyret med en bestikholder, som du kan placere hvor du vil. Bestikholderen er inddelt i to dele; en lille slids til knive og et større rum til almindeligt bestik. Opvaskestativet er designet med høje riller, som hjælper med at føre vandet væk, og stativet har desuden et praktisk dræn, som du kan indstille på tre forskellige måder for at lade vandet løbe tilbage i vasken.

 • Kan udvides for endnu mere plads
 • Med praktisk, justerbart dræn
 • Flytbar bestikholder med knivslids
 • Kan skilles ad for let opbevaring
opvaskestativ

500,00 kr

Dorre Disa 1 Plan

Vi kender alle til det der med at se opvasken som en sur og træls opgave, der bare skal ordnes. Opvaskestativet fra Dorre gør det hele lidt nemmere og mere overskueligt, da du bare kan lade de våde tallerkener, glas osv. tørre på stativet. Opvaskestativet er fremstillet af forkromet jern, og der medfølger en praktisk plastikholder til bestik samt en plastikbakke til opsamling af vand.

Disa opvaskestativet måler 48 cm. i bredden, 28 cm. i dybden og 10,5 cm. i højden, så den tager ganske lidt plads på køkkenbordet. Opvaskestativet er ideelt til den lille lejlighed eller boligen med et mindre køkken, da designet er kompakt og i et plan.

 • Gør opvasken nemmere
 • Praktisk plastikbakke og -holder
 • Kompakt og funktionelt design
opvaskestativ

203,00 kr

Hay Dish Drainer

Praktisk opvaskestativ fra Dish Drainer serien, der er designet af Shane Schneck for danske HAY. Serien indeholder også en tørrebakke i melamin samt en bestikkurv i silikone. Alle delene købes separat, men er designet til at fungere sammen. Tanken bag Dish Drainer serien er, at anvende kontrasterne i de forskellige deles farve, form og materiale til at tilføje et visuelt interessant element til hverdagens køkkengrej.

Tørrestativet er 29 centimeter langt, 10 centimeter højt og 9,5 centimeter bredt. Kan med fordel placeres på en Dish Drainer tørrebakke – smart og stilfuld serviceopbevaring.

 • Smart & funktionelt tallerkenstativ
 • Ingår i serien Dish Drainer
 • Formgivet af Shane Schneck for HAY
opvaskestativ

245,00 kr