Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

TEST-OVERSIGT | DE BEDSTE HAVESTOLE

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Havestole test

Der findes flere forskellige typer havestole, der er populære i dagens samfund. En type havestol er den knælende stol. Denne type stol er perfekt til små rum, fordi den kan placeres hvor som helst uden at skulle flytte hele møblet. Knælende stole er også gode for folk, der er gravide eller har lændesmerter, fordi de giver dig mulighed for at sidde med en behagelig kropsholdning.

Kontroller størrelsen på havestolen

Størrelsen af en havestol bør bestemmes af din haves størrelse, samt hvor stort et havebor du har. Det er vigtigt at du vælger nogle stole, som passer til dit havebord. Ellers vil det både gå udover siddekomforten, men også udsendende.

Kontroller havestolens vægt

Vægten på en havestol er vigtig, fordi den har betydning for, hvor let den er at bevæge sig rundt, og hvor behagelig den føles, når man sidder. En let havestol kan nemt flyttes fra et sted til et andet, men en tungere havestol kan måske slet ikke flyttes uden at knække eller miste benene。

Kontroller havestolens materiale

Det materiale, som en havestol er fremstillet af, har også indflydelse på dens komfort. Nogle af de materialer, der ofte anvendes i havestole, er træ, plastik, metal og læder. Havestole i træ findes i mange forskellige typer. Træ kan blive plettet, så det er vigtigt at holde øje med det og beskytte det mod at blive beskadiget. Det anbefales, at du behandler havemøbler af træ med en opløsning af vand og eddike.

Tjek havestolens design

En vigtig faktor, der bør tages i betragtning, når man køber en havestol, er dens design. De mest populære designs til havestole omfatter enkle designs og dem med arme, der spreder sig udad, hvilket gør dem mere komfortable.

Tips til at vælge den perfekte havestol

Når du vælger en havestol, skal du sørge for, at sædet er behageligt og nemt at sidde i. Kig efter stole med ryglæn og armlæn, der er lette at flytte rundt på, og som er lette at rengøre. Hvis du har begrænset plads eller ikke ønsker at bruge mange penge på en stol, kan du overveje at købe en model, der nemt kan opbevares.

SÅDAN UDVÆLGER VI PRODUKTER HOS TESTMAGASIN

Herunder har vi samlet en liste med, hvordan vi gennemgår produkter, inden vi skriver vores artikel om kategorien. 

Sådan fungerer det:

  1. Det første vi starter med, er at gennemsøge nettet for spændende produkter.
  2. Derefter går vi i gang med at undersøge alle produkter indenfor kategorien og udvælger de bedst anmeldte og mest populære produkter.
  3. Til sidst skriver vi en artikel om kategorien, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter indenfor kategorien.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at finde de bedste havestole. Derfor kan du også længere nede i artiklen finde de bedste havestole på nettet.

DE 5 bedste havestole I TEST:

Branco

Det er tydeligt at se, at Branco-havestolen er et formidabelt sted at slappe af, når solen bager ned i haven. Brug et lækkert plaid eller en elegant hynde og fuldend terrassens indretning med Branco-havestolen, som både fungerer formidabelt som rundt om havebordet, og når du læner dig tilbage og rigtigt slapper af.

Den oplagte havestol til mange formål

En havestol skal fungere i mange situationer. Den skal være perfekt, når hele familien er samlet rundt om havebordet, når maden kommer fra grillen, og når der er kaffe på kanden. Og så skal den naturligvis være indbydende, når solen skinner, og du læner dig tilbage i stolen for at koble af. Dét gør Branco. Uanset hvordan du nyder solen på terrassen, kan du nemt gøre det i denne stol.

Branco-stolen er udstyret med komfortable armlæn, der sikrer, at du nemt kan slappe af i de skønneste omgivelser. Tilføj eventuelt et behageligt plaid eller en blød hynde for at øge komforten i stolen og ikke mindst for at give stolen et hyggeligt og indbydende udtryk, når den indtager terrassen og haven.

havestole

1.299,00 kr

Cannes

Cannes havestolen fungerer som en dejlig siddeplads på enhver terrasse. Her får du et rent og stringent design, der er nemt at få til at passe ind i din indretning af haven og terrassen.

Stilren og alsidig havestol

Den enkle og lette Cannes havestol i plast passer ind på enhver terrasse. Uanset hvordan dit uderum er indrettet, kan du bruge Cannes havestolen som den perfekte siddeplads, når du skal nyde dejligt selskab og afslapning i solen. Det enkle design gør, at du nemt kan bruge den sammen med de fleste forskellige haveborde om du er til træ, fibercement eller måske plast.

Cannes havestolen består af plastik og FSC-mærket eukalyptustræ. Træet er en hårdfør træsort, der har en særligt god holdbarhed også i omskifteligt vejr.
Desuden er Cannes havestolen tilgængelig i flere forskellige farver, så du kan vælge det udtryk, der passer dig.

havestole

1.299,00 kr

Tonga

Der er en grund til, at det praktiske materiale polyrattan efterhånden har indtaget de danske haver og terrasser. Det er elegant, praktisk og nemt at bruge på terrassen. Se bare Tonga-havestolen, som med det samme bidrager med en særlig stil, der indbyder til at nyde sommeren i skønne omgivelser.

Indret terrassen med praktiske materialer

Den klassiske terrasseindretning er et overstået kapital. Uderummet er gået hen og blevet en lige så stor del af hjemmet, som stuen, soveværelset og køkkenet altid har været. Brug Tonga-havestolen til at indrette din terrasse med en indbydende stil, som de fleste drømmer om. Her får du lette materialer, der er lette at sætte sammen med andre møbler, så du kan sammensætte lige nøjagtig det udtryk, du allerhelst vil nyde sommeren i.

Brug Tonga-stolen til at skabe dit favorit-uderum. Uanset om du vil have en terrasse, der skiller sig ud, en gårdhave, der indbyder til gæster eller en mindre altan, hvor du i ro og mag kan nyde solens varme stråler. Designet er let, og du kan være ganske sikker på, at denne stol skaber de bedste rammer for både eftermiddagskaffe, grillmiddage og bare skønt samvær.

havestol

999,00 kr

Javi

Javi er indbegrebet af en moderne havestol. Det mørke stel i FSC® eukalyptustræ kombineret med sædet i flettet sortmeleret reb skaber tilsammen en havestol, der er elegant og klassisk med et moderne twist, der vil klæde de fleste terrasser. Disse smukke, klassiske træmøbler går aldrig af mode og vil passe perfekt ind i dit uderum.

FSC® eukalyptus – Det bæredygtige valg

Havestolen er lavet af FSC®-certificeret eukalyptustræ. Denne certificering sikrer, at træet kommer fra skove, der drives bæredygtigt, og du får altså garanti for, at du vælger et havemøbel, der er fremstillet af bæredygtige materialer.

Eukalyptustræ er desuden en meget holdbar og hård træsort, hvilket betyder, at den er særdeles velegnet til det omskiftelige danske klima. Med den rigtige pleje og vedligeholdelse, har Javi havestolen dermed en rigtig lang levetid, så du kan få glæde af den i mange år og somre fremover.

havestole

1.999,00 kr

Horizon

Som en del af Horizon-serien finder du også denne havestol. Stolen passer perfekt rundt om uderummet spisebord, hvor du kan samle dine nærmeste til hygge og samvær i solen.

Horizon-havestolen er skabt i sort aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse. Desuden sikrer aluminium en let stol, der er let at flytte rundt på terrassen. Stolens sæde er flettet i polyester, mens hynderne består af mørkegrå olefin, der er et rigtig godt materiale til udendørsmøbler.

Stolen kan stables, så den nemt kan opbevares, uden at stolene fylder alverden.

havestol

1.799,00 kr