Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

TEST-OVERSIGT | DE 7 BEDSTE PLANKEBORDE

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Plankebord test

Et plankebord er en god tilføjelse til dit hjem, fordi det kan bruges som en ekstra et sofabord eller et spisebord. Du kan købe et plankebord færdigt eller bygge dit eget. I denne artikel giver vi dig alt, hvad du har brug for at vide om plankeborde – fra de forskellige træsorter, der er tilgængelige, til de bedste modeller.

Fordelene ved et plankebord

Der er mange fordele ved at have et plankebord, og du behøver ikke at være rig eller have et stort hus for at nyde godt af dem. Faktisk kan mange mennesker, der ikke har meget plads i deres hjem, stadig drage fordel af et plankebord. Her er de fem bedste grunde til, at du bør overveje at få et:

  1. Et plankebord er fantastisk til små rum. Hvis du bor i en lille lejlighed eller ikke har råd til et stort bord, er et plankebord en perfekt løsning. De er også fantastiske til trange rum, som f.eks. køkkener og badeværelser.
  2. Et plankebord er alsidigt. Du kan bruge det til spisning, som arbejdsplads eller endda som en ekstra seng i dit soveværelse.
  3. Et plankebord er holdbart. I modsætning til andre borde, der let kan gå i stykker eller ruste, er et plankebord bygget til at holde.
  4. Et plankebord er overkommeligt. Sammenlignet med andre møbler som f.eks. stole eller sofaer er et plankebord relativt billigt.
  5. Et plankebord er miljøvenligt. I modsætning til traditionelle møbler, der er lavet af træ fra træer, der er blevet fældet, er et plankebord lavet af bæredygtige materialer som træspåner og bambusplader. Det gør det til et godt valg for miljøbevidste mennesker.

Typer af plankeborde

Der findes et par forskellige typer plankeborde på markedet. Det drejer sig bl.a. om massive plankeborde, hævede plankeborde og hjørneplankeborde.

Massive plankeborde er den mest almindelige type plankebord og er fremstillet af et enkelt stykke træ. De er meget robuste og kan klare en stor vægt, hvilket gør dem ideelle til brug i kommercielle omgivelser.

Hævede plankeborde ligner massive plankeborde, men de har en hævet overflade på toppen. Dette bidrager til at tilføje ekstra overflade til siddepladser og gør bordet mere behageligt at sidde ved.

Hjørneplankeborde er den unikke type plankebord og er perfekte til små rum. De har et hjørnedesign, der gør det nemt at passe ind i trange rum.

SÅDAN UDVÆLGER VI PRODUKTER HOS TESTMAGASIN

Herunder har vi samlet en liste med, hvordan vi gennemgår produkter, inden vi skriver vores artikel om kategorien. 

Sådan fungerer det:

  1. Det første vi starter med, er at gennemsøge nettet for spændende produkter.
  2. Derefter går vi i gang med at undersøge alle produkter indenfor kategorien og udvælger de bedst anmeldte og mest populære produkter.
  3. Til sidst skriver vi en artikel om kategorien, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter indenfor kategorien.

Real 160 x 75 x 75 cm

Plankebord i mørkegrå olieret massiv eg og ben i sort pulvelakeret metal. Bordet har 2 planker og skrå kanter, som gør bordet mere let og stilrent, end de mere kendte rustikke plankeborde.

VAREN BESTÅR AF:

Real spisebordsplade (1 stk.)
True/Real/Amy Straight spisebordsben (1 stk.)
plankeborde

8.499,00 kr

Real 200 x 95 x 75 cm

Plankebord i lys eg olieret massiv eg og ben i sort pulvelakeret metal. Bordet har 2 planker og skrå kanter, som gør bordet mere let og stilrent, end de mere kendte rustikke plankeborde.

VAREN BESTÅR AF:

Real spisebordsplade (1 stk.)
True/Real/Amy Straight spisebordsben (1 stk.)
plankebord

10.499,00 kr

True 200 x 95 x 75 cm

Plankebord med 2 planker i massiv naturolieret eg. Skrå bordben i sort pulverlakeret metal. True er kendetegnet ved det autentiske look. Dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og de synlige knaster og revner er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt.

VAREN BESTÅR AF:

True V3 spisebordsplade (1 stk.)
True/Real/Amy Straight spisebordsben (1 stk.)
plankeborde

9.199,00 kr

Timber 240 x 100 x 75

Spisebord bestående af 1 stk. Timber spisebordsplade og 1 stk. Timber Trapez spisebordsben i sort pulverlakeret stål. Pladen er lavet af 2 planker i olieret massiv ask med skråkant. Farve og åretegninger i træet kan variere. Ekskl. tillægsplader.

VAREN BESTÅR AF:

Timber Trapez spisebordsben (1 stk.)
Timber spisebordsplade (1 stk.)
plankeborde

18.199,00 kr

True 240 x 95 x 75 cm

Plankebord med 2 planker i massiv mørkgrå-olieret eg. Skrå bordben i sort pulverlakeret metal. True er kendetegnet ved det autentiske look. Dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og de synlige knaster og revner er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt.

VAREN BESTÅR AF: 

True spisebordsplade (1 stk.)
True/Real/Amy Straight spisebordsben (1 stk.)
plankeborde

10.699,00 kr

Timber 240 x 100 x 75

Spisebord i massiv naturolieret eg og ben i sort pulverlakeret stål. Bordpladen består af 2 planker med organiske kanter og soft cracks i træet. U-formede ben. Farve og åretegninger kan variere fra bord til bord. Ekskl. tillægsplader.

VAREN BESTÅR AF:

Timber U spisebordsben (1 stk.)
Timber spisebordsplade (1 stk.)
plankeborde

20.499,00 kr

Timber 240 x 100 x 75

Spisebord i massiv mørk gråolieret eg og ben i massiv sortbejdset eg. Bordet består af 2 planker med organiske kanter og A-formede bordben. Farve og åretegninger i træet kan variere. Tillægsplader kan tilkøbes.

VAREN BESTÅR AF:

Timber A spisebordsben (1 stk.)
Timber spisebordsplade (1 stk.)

19.499,00 kr