Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

DE 5 BEDSTE OPVASKEMASKINER

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

OPvaskemaskine

Ved at købe en opvaskemaskine, kan du både spare meget tid men også få vasket op hurtigere og mere effektivt. Det er dog ikke helt lige meget, hvilken opvaskemaskine som du vælger. Du bør overveje, hvilke opgaver den skal kunne klare i dit hjem og hvor stor den skal være, inden du begynder at kigge efter en ny maskine.

Her i artiklen kan du finde de 5 bedste opvaskemaskiner. De er udvalg ud af anmeldelser og pris. Det kan hurtigt gå hen og blive en besværlig opgave at finde den bedste opvaskemaskine på nettet, fordi der er så mange typer og modeller på markedet. Derfor har vi samlet de 5 bedste til dig, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over dem.

GODE RÅD TIL AT FÅ DET BEDSTE UD AF DIN OPVASKEMASKINE

Vores mission er at give dig et overblik over de 5 bedste opvaskemaskiner på nettet, men vi vil også gerne give dig nogle råd til, hvordan du for mest muligt ud af din vaskemaskine. Det fleste af os har oplevet, at der kommer kalk på glassene efter en vask, eller måske kommer der en sur lugt ud af opvaskemaskinen? Det er normale problemer vi danskere oplever ved opvaskemaskinen, men det kan sagtens løse med nogle simple forbedringer.

SÅDAN AFHJÆLPER DU DÅRLIG LUGT I DIN OPVASKEMASKINE:

En opvaskemaskine er at finde i de fleste danske hjem og det er da også en maskine som de fleste sætter stor pris på i hverdagen. Men det er de færreste der ved, at man faktisk bør rense den 1-2 gange om måneden. Der samler sig nemlig hurtigt madrester og snavs i bunden af maskinen eller i filtret, derfor bør du også rengøre den 1-2 gange om måneden for at undgå lugtsener. Du bør have fokus på disse ting, ligesom du kan forebygge lugtgener ved at skylle madrester osv. af, inden du sætter service i maskinen.

HVOR MEGET SKAL JEG GIVE FOR EN ”GOD” OPVASKEMASKINE?

Det er altid en god ide at sætte et budget, for sit køb af en opvaskemaskine. På den måde undgår du at betale mere end du har råd til. Der kan være stor forskel på prisen ved opvaskemaskiner, derfor er det også en fordel at undersøge markedet inden du køber en. For ved at købe en opvaskemaskine på tilbud, vil du faktisk ofte kunne spare flere tusind kroner. Herudover anbefaler vi helt sikkert også, at du bruger forskellige sammenligningssider, der kan give dig et godt overblik over prislejet på en specifik maskine, som du har i søgelyset! En anden mulighed er også at bruge pricerunner, for at finde den billigste pris, på den pågældende opvaskemaskine.

DE 5 BEDSTE OPVASKEMASKINER I TEST:

AEG opvaskemaskine

Pletfri zone

Exceptionelle resultater med SprayZone-funktionen i AEG-opvaskemaskinen. Denne funktion aktiverer en dedikeret zone, der er designet specielt til service med genstridige rester. Det sikrer en intensiv behandling, der fjerner alle genstridige rester på tallerkner og fade. Ingen forskylning eller iblødsætning. Pletfri service efter hvert program.

Intensiv rengøring med SprayZone

Oplev intensiv rengøring med SprayZone. Denne zone klarer sig tre gange bedre end standardprogrammer og rengører effektivt dit service uden, at du skal blødgøre det først. Den intensive zone fjerner selv fastbrændt mad. En nem løsning til vanskellige pletter.

 Specifikationer

Pris

opvaskemaskine

6.299,00 kr

AEG opvaskemaskine

Verdens første løft-og-isæt opvaskemaskine. Bring servicen i den nederste kurv op i behagelig højde

ComfortLift® revolutionerer opvaskemaskinen med verdens første løft-og-isæt kurv. Denne avancerede mekanisme løfter den nederste kurv op til en behagelig højde. Det gør isætning og tømning meget lettere. Løfter opvaskemaskinen til et helt nyt niveau.

Plads, du kan tilpasse efter behov, og praktisk rengøring med MaxiFlex

Med MaxiFlex-skuffen er der plads til bestik og køkkengrej i mange størrelser og former, hvad enten det er stort eller besværligt formet. Fleksible skillevægge og maksimeret dybde betyder, at du kan sætte tingene i, som du vil. Grundlæggende sættes hver ting i og rengøres på én gang uden problemer.

 Specifikationer

opvaskemaskine

5.099,00 kr

AEG opvaskemaskine

AEG GlassCare-systemet beskytter og rengør alt glas. Øverste kurv holder unikt glassene skånsomt på plads og eliminerer risikoen for beskadigelse.

Sikker placering af dine glas med GlassHolder-funktionen

GlassHolder-funktionen i opvaskemaskinen giver fuld sikkerhed til alle glastyper – selv de højeste glas. Den nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes til at holde glassene på plads. Det betyder ingen vandmærker og ingen håndvask. Kun krystalklart glas.

 Specifikationer

opvaskemaskine

6.299,00 kr

ASKO opvaskemaskine

Turbo Combi Drying™ er vores innovative system, som kombinerer vores Turbo Drying™ system og naturlig tørring med tør luft. Turbo Drying™ systemet starter tørreprocessen med en blæser mens opvaskemaskinen stadigvæk er lukket, hvorefter maskinens dør åbnes automatisk for at færdiggøre tørreprocessen med luften i rummet.

Fleksibelt kurvesystem

Det unikke Flexiracks™ system består af robuste kurve i nylonbelagt stål, som nemt kan justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type service du vasker. Det er et af de mest fleksible kurvesystemer på markedet, og det er selvfølgelig designet til dit behov for at kunne fylde så meget opvask i maskinen som overhovedet muligt.

 Specifikationer

opvaskemaskine

6.499,00 kr

ASKO opvaskemaskine

Selv den mindste lækage, der ikke opdages i tide, kan give store problemer. Derfor har Asko skabt sikkerhedssystemet Aqua Safe™ system, som afbryder vandtilførslen til maskinen, hvis der tilføres mere end den specificerede mængde vand. Maskinens Aqua Detect sensorer registrerer, når vandstanden er for høj i forhold til normalt, og sørger for, at vandet pumpes ud, inden der sker skade.

Fleksibelt kurvsystem

Askos unikke Flexiracks™-system består af robuste nylonbelagte stålkurve, der nemt kan justeres til forskellige højder, alt efter hvad du skal vaske. Asko har det mest fleksible kurvesystem på markedet og det er naturligvis designet efter dit behov for at kunne fylde så mange service i maskinen som muligt.

 Specifikationer

opvaskemaskine

10.899,00 kr