Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

DE 12 BEDSTE ELCYKLER

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Elcykel test

Elcyklen har vundet de fleste danskers hjerte og det er der flere grunde til. For her i Danmark elsker vi faktisk at cykle og vi er mange der cykler på arbejde eller skole. Men med mange bakker og modvind, så bliver det aldrig så sjovt, som med medvind og ned af bakke. Det problem kan du dog løse, med en elcykel.

En elcykel giver dig den medvind, som du har brug for de dage der er modvind. Men derudover så spare den også på dine kræfter og du kan komme fra A til B, nemmere og hurtigere. Derfor har vi samlet de 12 bedste elcykler her i artiklen, så du nemt kan danne dig et overblik over de bedste.

Vi har udvalg de 12 elcykler, ud fra anmeldelser og pris, derfor kan du finde de bedste anmeldte elcykler til prisen her i artiklen. Elcyklerne er blevet vurderet på andre parameter også blandt andet, batterilevetid, effektivitet og pris.

Der findes et væld af forskellige elcykler på markedet og det kan hurtigt blive en udfordring at finde de bedste. Derfor har vi valgt at lave dette indlæg, til dig som leder efter en elcykel.

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN NY EL-CYKEL:

 • Hvilken elcykel er bedst, en med center eller forhjulstrukket motor? Hvilket hjul elmotoren trækker på, giver dig fordele og ulemper ved begge placeringer. Du kan enten få en elcykel med en motor der trækker på forhjulet eller baghjulet. Den elcykel hvor motoren trækker på forhjulet, vil give dig mere power. Den er særligt velegnet til længere køreture. En elcykel hvor motoren trækker på baghjulet, vil give dig mere fart, samt en længere rækkevidde.
 • Hvordan skal stelkonstruktionen se ud? Hvordan stellet er sat sammen og bygget, har også stor påvirkning på cyklen. Leder du efter et mere moderne design, kan det være, du skal kigge efter en cykel med en fremoverbøjet siddeposition. Det giver god fremdrift.
 • Til hvilken pris? Elcykler kan findes i et væld af forskellige prisklasser. Og du har nok hørt udtrykket før, at man får hvad man betaler for. Det gælder især med elcykler. Hvis du ønsker en elcykel der både kan køre langt og hurtigt, så anbefaler vi, du ikke køber en af de billige modeller.
 • Hvilken elcykel skal jeg vælge?

  Inden du køber en ny elcykel, anbefaler vi du overvejer disse punkter:

  • Motoren: Som nævnt længere oppe i artiklen, så er der både fordele og ulemper, alt efter hvor motoren er placeret på cyklen. 
  • Stellet: Hvordan du kører på cyklen og hvor god den er at køre langt på. Afhænger meget af hvordan stellet er bygget. Derfor bør du overveje, hvilket formål din nye elcykel skal have, inden du køber den.
  • Pris: Vi anbefaler altid, at du sætter et budget for hvor meget elcyklen må koste. Så er du sikker på, du ikke får købt noget, som du egentlig ikke har råd til alligevel.

Trek District+ 4

Derfor vil du elske den
1. Hurtig, solid og funktionel herre-elcykel
2. Stærk og diskret centermotor
3. Levers fuldt udstyret til bykørsel

Den moderne, urbane mand går hverken på kompromis med design, komfort, funktionalitet, kvalitet eller design.  Heller ikke, når der skal købes ny elcykel! I øvrigt er man hverken doven eller en snyder, fordi man vælger en elcykel. Du får nemlig stadig motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne.

Hvis du er på udkig efter en både solid, smart og funktionel herre-elcykel til frisk og sporty bykørsel, så er den nye Trek District+ 4 værd at overveje.

Cyklen er baseret på et let og stærkt aluminiumsstel, og centermotorens diskrete placering i cyklens krank gør, at cyklen bestemt ikke virker tung eller klodset. Motoren kommer fra Bosch. Den yder 250 W, og 50 Nm. Batteriet er placeret under bagagebæreren, og du kan vælge mellem 300, 400 eller 500 Wh. batteri-kapacitet. Hvad du bør vælge, afhænger af dit kørselsbehov. 

Stel: Alpha Smooth Aluminum, internal cable routing, post-mount disc
Forgaffel: Forklight 3.0 with integrated 50LUX lighting
Gear: Shimano Nexus 7-speed
Bremser. Shimano MT200 hydrauliske skivebrmser
Dæk: Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflective, wire bead, 60tpi, 700x50c
Motorkraft. 50 W
Bosch Powerpack: 300/400/500Wh

 

elcykel

Pris

19.999,00 kr

Specialized Turbo Vado 3.0

Derfor vil du elske den
1. Meget stærk og alsidig elcykel
2. 80 mm SR Suntour forgaffel m. lockout
3. Masser af praktisk udstyr

Med en god, solid og velkørende elcykel kan du klare det meste. De daglige pendlerture i strid modvind er barnemad. Samtidig kan du snuppe et par hurtige træningspas på landevejen. Og skulle du have lyst til at drage ud på eventyr, så klarer elcyklen også det. Denne alsidighed er én af de ting, der kendetegner den gode elcykel.

Sådan en elcykel er 2022-udfaven af Turbo Vado 3.0 fra Specialized. Indbygget i cyklens lette og stærke aluminiumsstel finder du det 530 wh. store batteri, som forsyner den kraftige Turbo Full Power 2.0E-motor med strøm. Batteriet kan tages af, hvis du f.eks. ønsker at oplade det indendørs (hvilket vi i øvrigt anbefaler, da opladning sker bedst og hurtigst ved stuetemperatur). Når batteriet sidder på cyklen kan det låses fast, for at forebygge tyveri. Hvis du vil gøre livet endnu mere surt for cykeltyven, kan du bruge Mission Control-appen til at deaktivere cyklens motor, så den ikke kan startes af andre end dig.

Stel: E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated &lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount
Forgaffel: SR Suntour MobieA32, 80mm travel, lockout, fender-mounts, integrated light mount
Bagskifter: Shimano Alivio, SGS, 9-speed
Bremser: Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake (180/180)
Dæk. Pathfinder Sport Reflect, 650Bx2.3
530 Wh.
elcykel

Trek FX+ 2

Derfor vil du elske den
1. Let, hurtig og komfortabel el-citybike
2. 9-speed Shimano geargruppe
3. Masser af lækkert udstyr

Hvis du, ligesom tusindvis af andre indbyggere her i Danmark, bor i byen, og bruger cyklen til pendling, indkøb og anden daglig transport, ved du sikkert, hvor praktisk og alsidig, en god citybike kan være.

Og du har sikkert også tit tænkt, at det kunne være rart at have en motor til hjælp. For det ER nu engang rart med et lille ekstra boost, når der går op ad bakke og/eller der blæser en hård modvind.

Og heldigvis behøver en elektrisk citybike hverken være tung eller klodset. Se bare på 2023-udgaven af Trek FX+ 2! Her er der tale om den letteste el-citybike, som Trek kan byde på. Stellet er af aluminium, hvilket gør, at det er både let og stærkt.

Stel: Alpha Gold Aluminum, indvendig kabelføring, indbygget batteri, studser til bagagebærer og skærme, Flat Mount-skivebremser, studs til støttefod, 144,5 mm navmotorbredde (ydermål mellem låsemøtrikker)
Forgaffel: FX+ alloy, internal brake routing, fender mounts, rack mounts, ThruSkew 5mm bolt-on skewer
Bagskifter: Shimano Altus M2000, lang gearskifterarm
Bremser: Promax DSK-927 hydraulisk skivebremse, Flat Mount, 160 mm rotor
Dæk: Bontrager H2 Comp, refleksstriber, stålkanttråd, 30 tpi, 700x40c
250 Wh.
elcykler

Trek Dual Sport+ 2

Derfor vil du elske den
1. Flot el velkørende el-hybridcykel
2. Hydrauliske skivebremser
3. Stærk og let navmotor

Hybridcykler er populære her i landet, sikkert ikke mindst fordi de er så alsidige. Og oplevelsen bliver ikke ringere af, at man får en elmotor til hjælp.

Hvis du tror, at alle elcykler er tunge og klodsede, så har du ikke set den nye Dual Sport+ 2 fra amerikanske Trek! Her er der nemlig tale om den letteste elektriske hybridcykel, som du finder i den amerikanske gigants store sortiment. Den er således meget nem at slæbe op fra cykelkælderen.

Navmotoren ser umiddelbart ikke ud af meget, men lad dig ikke narre. Den er bomstærk (40 Nm). Strømmen kommer fra et 250 Wh. batteri. Og hvis du har brug for større batteri-kapacitet, så kontakt os, for at høre mere om mulighederne for at tilkøbe en range extender.

Stel: Alpha Gold Aluminum, indvendig kabelføring, indbygget batteri, studser til bagagebærer og skærme, Flat Mount-skivebremser, studs til støttefod, 144,5 mm navmotorbredde (ydermål mellem låsemøtrikker)
Forgaffel: DS+ alloy, internal brake routing, fender mounts, rack mounts, ThruSkew 5mm bolt-on skewer
Bagskifter: Shimano Altus M2000, lang gearskifterarm
Bremser: Promax DSK-927 hydraulisk skivebremse, Flat Mount, 160 mm rotor
Dæk: Bontrager GR0 Comp, stålkanttråd, 60 tpi, 650x50c
250 Wh.
elcykler

Trek Allant+ 8S

Derfor vil du elske den
1. Hurtig, smuk og velkørende speed pedelec
2. Bosch motor og batterier
3. Hydrauliske Magura skvebremser

Hvis du godt kan lide at cykle tit, langt og hurtigt, så er en speed pedelec værd at kigge nærmere på. Det gælder ikke mindst, hvis du har brug for en elcykel til lange, daglige pendlerture. Og hvem ved? Måske kan en elcykel ligefrem erstatte bilen, idet mindste noget af tiden?

Fra den amerikanske gigant Trek Kommer Allant+ 8S, en ægte speed pedelec, som kan holde til at blive brugt, mange år ud i fremtiden. På en speed pedelec hjælper motoren til, helt indtil farten når op på 45 km/t. Derfor gælder der også særlige regler, når man benytter disse meget hurtige elcykler. Bl.a. er en specielt godkendt hjelm påkrævet.

Motoren på Allant+ 8S er den super stærke Bosch Performance Speed, som yder hele 85 Nm. Batteriet, som er indbygget i cyklens aluminiumstel, er på 625 Wh. Er det, mod forventning, ikke tilstrækkeligt til dit behov, kan Treks eget Range Boost system tilkøbes.

Størrelser: S, M, L
Stel: High-performance hydroformet alu, RIB-system, fungerer med Range Boost, indvendig kabelføring,
Motor: Armour, Post Mount skivebremser, 135×5 mm QR
Forgaffel: Allant+ fast aluforgaffel, 1 1/8″ stålstyrrør, 100×15 mm gennemgående aksel, Post-Mount skivebremse
Bagskifter: Shimano Deore M6000, medium gearskifterarm, 42T maks. tandhjul
Bremser: Hydraulisk Magura MT5NE skivebremse med 4 stempler, m/bremselyskontak
Dæk: Bontrager E6 Hard-Case Lite 27,50×2,40” med reflekterende striber
Bosch PowerTube 625 Wh.
elcykel

Trek District+ 1

Derfor vil du elske den
1. Lækker herre-elcykel til hverdagens udfordringer
2. 7-speed Shimano NEX geargruppe
3. Hydrauliske Shimano skivebremser

En elcykel er god til mange formål. Og man er bestemt hverken doven eller en snydetamp, fordi man vælger at have en elmotor til hjælp, når man cykler.

Trek District+ 1 er en super lækker herre-elcykel, i smukt, helstøbt look. Cyklens aluminiumsstel r både let og solidt, lavet til mange daglige ture, mange år frem i tiden.

Bosch Active Line centermotoren yder et moment på 40 Nm. Bosch Powerpack batteriet, som er bagagebærer-monteret, fås i 3 størrelser_ 300, 400 eller 500 Wh. Vi hjælper gerne med rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken batteri-kapacitet, du har brug for.

Såfremt, det er muligt, bør batteriet tages af, og oplades indendørs, idet opladning foregår bedst ved stuetemperatur. Husk desuden, at batteriet afgiver mindre strøm i frostvejr end på en varm sommerdag. Ved -10 grader kan du måske kun køre halvt så langt som ved +20 grader.

Stel: Alpha Smooth Aluminum, internal cable routing, post-mount disc
Forgaffel: SR Suntour NEX, coil spring, preload, 50mm travel, 100x5mm QR
Gear: Shimano Nexus 7-speed
Bremser: Shimano MT200 hydraulic disc
Dæk: Schwalbe Energizer Active Plus, Puncture Guard, Twin Skin, 700x50c
Bosch Powerpack: 300,400 eller 500 Wh.
elcykler

E-Fly VIA N7

Derfor vil du elske den
1. Lang rækkevide
2. Kraftig center motor
3. 7 slidstærke Shimano Nexus gear

VIA er en moderne herre el-cykel i nordisk design. Det lette og elegante design gør VIA til en af markedets mest strømlinede cykler og den perfekte pendlercykel for dem, der skal fra A til B hurtigt, komfortabelt og sikkert.
VIA sætter standarden højt med den dynamiske og tidløse e-bike. Brugervenlighed display, Enkelt i sit design – nem at elske.

VIA er en sporty city udgave af den klassiske E-Fly model. der er lagt mere fokus på et dynamisk stel­design , samtidig med kørestillingen er blevet mere sporty er VIA klar til at bringe dig frem.
Batteriet er et af de mest langtrækkende på markedet, med dens 468 Wh køre den distancer på over 110 km – alt afhængigt af hvor meget du hjælper til.  

Størrelser: Str. 53 og 56
Stel: Aluminium
Forgaffel: Aluminium
Gear: Shimano Nexus 7 med fodbremse
Bremser: Tektro hydraulisk skivebremse / Fodbremse
Dæk: Duro e-bike med antipunktering og refleks
Motorkraft: 468 wt centermotor W
Distance: Op til 110 km
 
elcykel

Trek District+ 2

Derfor vil du elske den
1. Klarer nemt tung oppakning
2. Komfortabel og problemfri
3. Vælg mellem 300 Wh, 400 Wh eller 500 Wh

Hvis du hovedsageligt cykler i byen, kan en smart og driftssikker citybike være et godt valg.
Og en citybike bliver bestemt ikke ringere af, at den er udstyret med en elmotor.

I din hverdag har du måske tit brug for at kunne transportere en del bagage. Og til det formål er District+ 2 uovertruffen! Denne super smarte elektriske citybike har nemlig bagagebærer både for og bag, så der er plads til skoletaske, indkøbsposer eller hvad du nu har behov for at fragte rundt. Den bagerste bagagebærer er godkendt til montering af barnestol. På den måde kan du have dit barn med på cyklen, og stadig transportere bagage på for-bagagebæreren. Det er noget, der giver basis for mange små og store oplevelser sammen med dit barn.

Cyklen har 7 indvendige gear, samt hydrauliske skivebremser. Begge dele er med til at sikre, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum. I sær i vådt/glat føre vil du blive glad for de hydrauliske skivebremser, der giver stærk og præcis bremsekraft, i al slags vejr.

Størrelser: Small, Medium og Large.
Stel: Alpha Smooth Aluminum, with internal cable routing and belt compatibility
Forgaffel: Fast
Gear: Shimano Nexus 7 gear
Bremser. Shimano MT200 hydrauliske skivebremser
Dæk. Schwalbe Big Apple, 700x50c
Motorkraft: Bosch Active Line, 250 watt, 40 Nm, 25 km/t W
Bosch Powerpack. 300/400/500 Wh
Vægt: L – 24,0 kg
elcykel

E-Fly Nova Max IV N7

Derfor vil du elske den
1. Lækkert, klassisk design
2. Masser af fedt udstyr
3. Lithium-ion-batteri med op til 80 km rækkevidde

Nova Max IV Center fra danske E-fly er en klassisk dame-elcykel af dansk fabrikat.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse cykel, du skal have, så brug endelig vores størrelseguide. En forkert størrelse cykel giver forringet cykel-glæde, og i værste fald øges risikoen for at pådrage sig skader på længere sigt.

Cyklen er udstyret med en kraftig, og samtidig lydsvag, centermotor. Når du vælger en elcykel fra E-Fly, får du klassisk design og dansk kvalitet, der er lavet til at holde mange år frem i tiden.

Hvis du cykler meget i byen, og hovedsageligt bruger din cykel til de daglige pendlerture til og fra job eller studier, til indkøbsture, kørsel til og fra fritidsaktiviteter mv., så er E-Fly Nova Max Center elcyklen for dig. Cyklen er udstyret med et meget kraftigt Lithium-ion-batteri på 36 V, 10,4 AH, som giver strøm nok til helt op til 80 km kørsel, afhængig af, hvor meget, du selv træder i pedalerne.

Størrelser: 47 / 50 / 53 / 56 cm
Stel. Aluminium
Forgaffel: Aluminium
Gear. Shimano Nexus 7 med fodbremse
Bremser: Tektro V-bremse / V-bremse og fodbremse
Dæk: Chaoyang 700x38c med punkteringsbeskyttelse og refleksstribe
Motorkraft: Bafang Max 250W Centermotor W:
36V, 10,4AH Li-ion /374 Wh
Distance: OP til 80 km
elcykler

Sparta A-Shine Fit M7B

Derfor vil du elske den
1. Verdens førende kvalitet og design
2. Stærk Bosch centermotor, samt 3 str. batterier
3. Tektro hydrauliske skivebremser

En hverdagscykel skal naturligvis kunne holde til at blive brugt hver dag. Kvalitet betyder generelt meget, når vi snakker cykler. Det gælder ikke mindst, når der er tale om en cykel, som skal bruges dagligt, og som du måske endda er afhængig af, for at få din hverdag til at hænge sammen.

I mere end 100 år har den hollandske producent Sparta gjort sig bemærket med cykler af helt enestående kvalitet. Og her i det 21. århundrede er firmaet især kendt for sine fantastiske elcykler. I A-serien finder man først og fremmest hverdagscykler.

Men hverdagscykler er bestemt ikke lig med kedelige cykler! Kast blot et blik på den skønne A-Shine Fit M7b!
Cyklens solide og lette aluminiumsstel er designet med henblik på at skabe en cykel med lav indstigning. Det gør cyklen specielt velegnet til seniorer og/eller til folk med diverse fysiske udfordringer. Og lad os så heller ikke glemme, at designet er super flot!

En affjedret forgaffel sluger, let og elegant, ethvert bump, du kan tænkes at komme ud for, på din vej gennem byen. Og de 7 gear hjælper dig med at forcere enhver stigning i fin stil.

 
Stel: Aluminium
Forgaffel: Affjedret forgaffel
Gear: Nexus, 7-speed
Bremser: Tekktro HD-T275 hydraulisle skivebremser
Dæk. Roadcruiser Plus 42-622
Li-iON batteri, 300, 400 el. 500 Wh.
Vægt: 24,4 kg
elcykler

Trek District+ 1C Lowstep

Derfor vil du elske den
1. Solid hverdags-elcykel, med lav indstigning
2. Masser af lækkert udstyr
3. Minimalt behov for vedligeholdelse

Hvis du bor i byen, har du brug for en solid og komfortabel cykel, som du kan bruge til indkøb og anden daglig transportcykling. Cyklen skal kunne holde til dagligt brug, og må gerne have en del udstyr, såsom kurv, støtteben mv. Og til tider kan det være rart at have en elmotor til hjælp. For selv om det er skønt at cykle, så er det tit rart med lidt ekstra hjælp op ad bakke og/eller når der er strid modvind.

Og som så ofte før er det den amerikanske gigant Trek, der melder sig på banen, med en særdeles funktionel elcykel, som er velegnet til cyklisten med de ovennævnte behov! District+ 1C Lowstep er en let og strømlinet cykel, med et solidt aluminiumsstel. Den har lav indstigning, som vi kender det fra traditionelle damecykler, men vi har også mange mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning. Denne type cykler er f.eks. også velegnede til seniorer og/eller folk med fysiske udfordringer. En SR Suntour NEX forgaffel med 50 mm vandring sikrer, at komforten er i top.
Den stærke Bosch Active Line elmotor hjælper med op til 25 Km/t. Den yder 250 W, og 40 Nm). Batteriet er placeret under bagagebæreren, og du kan vælge mellem 300, 400 eller 500 Wh. batteri-kapacitet, alt efter, hvor lange ture, du forventer at komme til at køre.  

Stel: Alpha Smooth Aluminum, internal cable routing, post-mount disc
Forgaffel: SR Suntour NEX, coil spring, preload, 50mm travel, 100x5mm QR
Gear: Shimano Nexus 7-speed
Bremser. Hydrauliske skivebremser på baghjul
Dæk: Schwalbe Energizer Active Plus, Puncture Guard, Twin Skin, 700x50c
Motorkraft: 40 W
Bosch Powerpack:  300/400/500Wh
elcykler

Trek Dual Sport+ 2 Stagger

Derfor vil du elske den
1. Let og smart elektrisk hybridcykel
2. Navmotor
3. 250 Wh. batteri

Den nye hybridelcykel Trek Dual Sport+ 2 Stagger ligner faktisk overhovedet ikke en elcykel. Men det er, ikke desto mindre, lige, hvad den er.

Læs med nedenfor, og lær mere om dette nye vidunder fra den amerikanske cykel-gigant Trek!

Grundlaget for denne lækre cykel er det stærke og lette aluminiumsstel. Stellet er forberedt for montering af skærme og bagagebærer. Den interne kabelførings beskytter kablerne, og fuldender cyklens smukke, helstøbte look.

Betegnelsen `Stagger´ betyder, at cyklen har lav indstigning, som vi kender det fra klassiske damecykler. Der er dog intet i vejen for, at en mand kan vælge at køre på en cykel med lav indstigning. Til syvende og sidst tæller komfort og cykelglæde mere end noget andet!

Dual Sport+ 2 Stagger er udstyret med en lille og let, men meget stærk, navmotor, som yder 40 Nm. Batteriet er på 250 Wh. Og hvis du synes, at det er i underkanten, kan du tilkøbe en range extender, så du kommer op på i alt 500 Wh.

Stel: Alpha Gold Aluminum, indvendig kabelføring, indbygget batteri, studser til bagagebærer og skærme, Flat Mount-skivebremser, studs til støttefod, 144,5 mm navmotorbredde (ydermål mellem låsemøtrikker)
Forgaffel: DS+ alloy, internal brake routing, fender mounts, rack mounts, ThruSkew 5mm bolt-on skewer
Bagskifter. Shimano Altus M2000, lang gearskifterarm
Bremser: Promax DSK-927 hydraulisk skivebremse, Flat Mount, 160 mm rotor
250 Wh

LOVGIVNINGEN FOR ELCYKLER I DANMARK

Selvom man måske ikke skulle tro det, så er der altså også regler indenfor elcykler. Det blev vedtaget, for at give cykellister på elcykler og andre gående folk, en bedre sikkerhed. Herunder har vi samlet nogle af reglerne:

 • Elcyklens motor må max have en effekt på 250 W
 • Elcyklen må maks kunne køre 25 kmt
 • Elcyklens motor må kun virke, når der bliver trådt i pedalerne

HOLD DIG FRA BILLIGE ELCYKLER!

I vores undersøgelser af elcyklen, kom vi over nogle af de billige elcykler og vi må bare sige, dem skal du holde dig væk fra. 98% af anmeldelserne af billige elcykler er 1 stjernet og det er ikke pæne ord folk skriver om dem. Derfor anbefaler vi også, at du aldrig investerer i e n af de billige modeller. Selvfølgelig kan der være en elcykel som både er billig og god, der er dog langt i mellem suppen indenfor elcyklerne. Største delen af anmeldelser gik på, at batteriet var i meget ringe kvalitet og det ikke kunne køre særligt langt på en opladning, derudover også at det hurtigt gik til.

Det er vigtigt at huske på, at du altid har 2 års reklamationsret på produkter her i Danmark, desværre gælder det ikke for batteriet på elcyklen. Ofte så ser vi batterier på de billige elcykler, ikke holder mere end 6 måneder. Det har politikken.dk også skrevet mere om. Køber du derimod en kvalitets elcykel, så giver størstedelen af forhandlerne faktisk 3 års garanti på batteriet. Og netop derfor anbefaler vi også, at du altid køber en kvalitets elcykel.