Find viden om produktet inden du køber det

testmagasin

TEST-OVERSIGT | DE BEDSTE CYKELSKÆRME

BASERET PÅ VORES RESEARCH OG ANALYSER

Cykelskærm test

En cykelskærm er et must have og noget som de fleste overser, når de køber en ny cykel. Cykelskærmen er den der sørger for, at alt vand og skidt ikke ryger op på dit tøj, derfor bør du hellere aldrig gå på kompromis, når det kommer til cykelskærmen, hvis du er typen der cykler frem og tilbage på arbejdet.

Typer af cykelskærme

 

– Stive: Disse skærme er fremstillet af et fast materiale, f.eks. plast eller metal. De er normalt den mest holdbare type skærm, men de kan også være de tungeste og vanskeligste at opbevare.

– Halvstive: Disse skærme er fremstillet af et fleksibelt materiale, f.eks. nylon eller PVC. De er lettere og nemmere at opbevare end stive skærme, men de er ikke lige så holdbare.

– Bløde: Disse skærme er fremstillet af et blødt materiale, f.eks. stof eller skum. De er de letteste og lettest at opbevare, men de giver den mindste beskyttelse mod elementerne.

 

Uanset hvilken type cykelskærm du vælger, skal du sørge for at følge producentens anvisninger for montering og brug. Korrekt installerede og vedligeholdte skærme kan være med til at holde dig sikker og komfortabel på din cykel.

Hvad du bør overveje inden køb af cykelskærme?

– Den type cykling, du skal udøve: Racercykling, afslappet cykling eller mountainbike?

– De vejrforhold, du vil køre i: Varmt og tørt, koldt og vådt, eller et sted midt imellem?

– Dit budget: Stive cykelskærme er typisk de dyreste, mens bløde skærme normalt er de billigste.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type cykelskærm der er den rigtige for dig, kan du spørge os. Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til dine behov.

 

Fordele ved en cykelskærm

Der findes en række fordele ved cykelskærme, herunder ses de vigtigste:

 

– Beskytter dig mod dårlige vejrforhold

– Afbøjer vinden væk fra dit ansigt

– Kan hjælpe med at mindske træthed ved at holde dig mere komfortabel

– Nogle modeller tilbyder ekstra synlighed eller ventilation

SÅDAN UDVÆLGER VI PRODUKTER HOS TESTMAGASIN

Herunder har vi samlet en liste med, hvordan vi gennemgår produkter, inden vi skriver vores artikel om kategorien. 

Sådan fungerer det:

  1. Det første vi starter med, er at gennemsøge nettet for spændende produkter.
  2. Derefter går vi i gang med at undersøge alle produkter indenfor kategorien og udvælger de bedst anmeldte og mest populære produkter.
  3. Til sidst skriver vi en artikel om kategorien, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter indenfor kategorien.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at finde de bedste cykelskærme. Derfor kan du også længere nede i artiklen finde de bedste cykelskærme på nettet.

Shockblade Forskærm

SKS Shockblade Dark Forskærm 26″/27.5″ er en forskærm til MTB og trekking cykler. Skærmen er let at montere og afmontere. Forskærmen passer til cykler med hjulstørrelser på 26″ og 27,5″.

cykelskærme

249,00 kr

Skærmsæt Velo 55

SKS Skærmsæt Velo 55 Cross 26″/29″ er et skærmsæt til de bredere hjultyper. Skærmsættet giver en god beskyttelse mod vand og snavs fra vejen. Skærmene passer til 26-29 tommer hjul og har en bredde på 55mm, dermed passer sættet til cross-, trekking- og fitnesscykler. Skærmsættet er nemme at montere og afmontere og har en vægt på blot 232 gram.

cykelskærme

199,00 kr

Skærmsæt Racerblade 

SKS Skærmsæt Raceblade Long er navnet på et skærmsæt til racercyklen. Skærmene beskytter mod snavs og vand på vejen og er inklusiv stivere som gør dem lette at tilpasse. Når beslaget er monteret på cyklen, kan skærmsættet nemt klikkes af og på. Passer til racercykler med en dækbredde på max. 25mm

cykelskærme

399,00 kr

Skærmsæt Racerblade Pro

SKS Skærmsæt Raceblade Pro er navnet på et skærmsæt til racercyklen. Skærmene beskytter mod snavs og vand på vejen og er inklusiv stivere som gør dem lette at tilpasse. Når beslaget er monteret på cyklen, kan skærmsættet nemt klikkes af og på. Passer til racercykler med en dækbredde på max. 25mm.

cykelskærm

399,00 kr

Skærmsæt 700x45mm

Det matsorte skærmsæt fra INNERGY er ideelt til dig, der gerne vil undgå at få vand og mudder fra vejen på dig selv og dit tøj, når du cykler. Skærmsættet har et mål på 700×45 mm passer til cykler med 28” hjul og en dækbredde på max 45 mm. Skærmsættet har medfølgende stivere og kan derfor nemt monteres.

cykelskærm

249,00 kr